Imagini indecente pe scena Românii au Talent. Smiley și Florin Călinescu au înghițit în sec

Imagini indecente pe scena Românii au Talent. Smiley și Florin Călinescu au înghițit în sec
Roberta Anghet, dansatoarea de la Românii au Talent

Concurenta Roberta Anghel le-a oferit un dans incediar telespectatorilor emisiunii „Românii au Talent”. Jurații au suspinat și au înghițit în sec, când au văzut prestația concurentei.

Dans incendiar la Românii au Talent

Roberta Anghel a venit la Românii au Talent, cu un număr incendiar de dans. Tânăra a încins imaginația bărbaților și a primit numai cuvinte de laudă.

”Mă numesc Anghel Roberta, am 25 de ani, m-am născut în Focșani, dar momentan locuiesc în București și sunt dansatoare și antrenoare de fitness. Inițial, am făcut zece ani de atletism de performanță și arbitraj de fotbal.

Am arbitrat timp de doi ani la liga a 5 a la băieți. Mama și bunica mea m-au susținut în tot ce am făcut și cu sport și cu dans și cu arbitraj. Mă consider o femeie sexy”, a spus Roberta în scurta sa prezentare.

La intrarea sa pe scenă tânăra a atras toate privirile, iar odata ce și-a început numărul i-a fermecat, pur si simplu pe jurați.

 ”Doamne ocrotește-i pe colegii noștri, ai grijă de ei”, a spus Andra atunci când și-a văzut colegii uimiți de prestația tinerei concurente.

Roberta Anghel a trecut în etapa următoare la Românii au Talent, cu patru voturi afirmative.

Roberta ești superbă ești frumoasă cu d***i, fete însă sunt mai reci, ele cred că ai și puncte critice. Ne vedem după finală, Roberta. În etapa următoare nu există pentru tine, în semifinale mi se pare banal, finala e de mult depășită, ne vedem după finale. Succes!”, a spus Florin Călinescu.

Smiley i-a multumit lui Andy pentru faptul ca are ocazie să-i țină locul pe scaunuol juratului.

”Eu nu am nimic de comentat, ești foarte frumoasă, te miști foarte bine, te întreții foarte bine. Nu am foarte multe de comentat despre numărul tău, am doar câteva cuvinte pe care vreau să i le adresez lui Andi: Andi să îți dea Dumnezeu, sănătate că ce mi-a fost dat să văd aici după locul tău, nu știu dacă o să mai văd sezonul următor”, a mărturisit Smiley.

Roberta Anghet i-a fermecat juriul

Frumoasa dansatoare a fost arbitru de fotbal, dar a renunțat și s-a apucat fitness. Este instructoare de fitness și nu ratează nicio zi de antrenamente, pentru ase menține intr-o formă de zile mari. De asemenea, ea este și dansatoare într-un club din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI