20 ian. 2023 | 09:51

Imaginea emoţionantă cu Schumacher care a făcut întreaga lume să plângă. Sebastian Vettel a arătat-o tuturor

Sport
Imaginea emoţionantă cu Schumacher care a făcut întreaga lume să plângă. Sebastian Vettel a arătat-o tuturor
„Ne este dor de tine, domnule Schumacher”

Drama prin care trece fostul mare campion de Formula 1 este cunoscută de o lume întreagă. Dar, recentele imagini cu acesta au devenit virale și emoționante în același timp. Fanii Formulei 1 sunt în lacrimi după ce Sebastian Vettel a împărtășit câteva poze cu Michael Schumacher, distribuite pe Instagram.

Sebastian Vettel și imaginea emoţionantă cu Schumacher

Lumea a rămas înmărmurită în 2013, când legenda Formulei 1, Michael Schumacher, a suferit un traumatism cranian îngrozitor care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. El se retrăsese din sport cu doar câteva luni înainte și se bucura de o vacanță la schi în Alpii francezi. În timp ce schia în afara pârtiei, Michael a căzut și s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind o rană îngrozitoare în ciuda faptului că purta cască de protecție.

A fost transportat pe calea aerului la un spital din Grenoble și, după ce a fost supus la două intervenții chirurgicale, a fost plasat în comă indusă medical timp de șase luni pentru a reduce umflarea creierului. În cele din urmă, Michael a fost mutat la un alt spital din Lausanne, Elveția, după ce a ieșit din comă în 2014 și, după 250 de zile, i s-a permis să se întoarcă acasă.

Sebastian Vettel și Michael Schumacher sunt două dintre cele mai emblematice nume din Formula 1. Unul este de șapte ori campion mondial, în timp ce celălalt a cucerit titlul de patru ori. Vettel, care a fost întotdeauna un fan al lui Schumacher, a făcut recent ca fotografiile din copilărie să inunde internetul. Când fanii l-au văzut pe tânărul Vettel cu Schumacher, aceștia și-au împărtășit reacțiile online.

Vezi și: Venituri piloți Formula 1 în 2022. Câte milioane de euro încasează Hamilton

O serie de fotografii apărute pe internet îl arată pe Vettel pe vremea când făcea karting. Însuși pilotul le-a publicat pe contul său oficial de Instagram. Cu mult înainte ca fosta vedetă Red Bull să ajungă mare în F1, a primit aprecieri de la Michael Schumacher.

În pozele publicate, Sebastian Vettel este văzut ținând în mână un certificat de apreciere, în timp ce Schumacher se află alături și zâmbește. În timp ce fotografiile au umplut internetul, fanii s-au grăbit să își facă cunoscute reacțiile, intrând pe Twitter pentru a împărtăși cum Vettel a urmat calea lui Schumacher pentru a ajunge unde este astăzi.

„Ne este dor de tine, domnule Schumacher”.„Naah, de ce Mick și Seb postează în aceeași zi cu Michael?” „Doar o coincidență, sper”, „Cei mai buni șoferi din Germania.”, sunt doar o parte din miile de reacții de pe internet.

Drama unui campion și suportul din întreaga lume

Septuplul campion mondial al piloților de Formula 1 a fost ținut departe de ochii publicului de la un accident de schi din 2013. Recent, însă, fiul sau Mick Schumacher a împărtășit un omagiu rar adus tatălui său.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a postat fotografia, în care el însuși, când era mic, era ținut în brațe de tatăl său, cu hashtag-ul #NeuesProfilbild, care se traduce prin „noua fotografie de profil”. După ce a fost mutat acasă în 2014, Schumacher încă se recuperează în Gland, Elveția, nouă ani mai târziu.

Fostul șef al Ferrari, Jean Todt, a fost una dintre puținele persoane care l-au vizitat pe Schumacher de la accident și a oferit o actualizare în septembrie 2022.

„Pentru mine, este un privilegiu să fiu aproape, în familie, cu Michael, cu Corinna, cu Mick și Gina. Viața lor s-a schimbat pe 29 decembrie 2013.

Ei trebuie să trăiască totul diferit. Lucrul important este că există apropierea dintre prieteni. Și Keep Fighting, fundația lor.”, a declarat Jean Todt, potrivit gazzetta.it.

Vezi și: Primul mesaj al lui Mick Schumacher după accidentarea suferită aseară. Cum se simte fiul lui Michael

Familia păstrează actualizările medicale la un nivel minim, deoarece consideră că ar trebui să rămână private, dar într-un documentar Netflix lansat în 2021, unele detalii au fost oferite fanilor săi.

Suntem împreună, locuim împreună acasă”, a declarat Corinna, în vârstă de 52 de ani, care a numit accidentul de schi unul dintre cele mai nefericite lucruri care i s-ar putea întâmpla cuiva.

„Facem terapie, facem tot ce putem pentru ca Michael să se simtă mai bine și să ne asigurăm că se simte bine și, pur și simplu, să simtă familia noastră, legătura noastră. Și, indiferent ce se întâmplă, voi face tot ce pot. Cu toții vom face.

Bineînțeles că îmi lipsește Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie mi-e dor de el. Copiii, familia, tatăl său, toată lumea din jurul lui. Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este încă aici. Diferit, dar este aici, iar asta ne dă putere, cred eu.”

Vorbind despre decizia ei de a nu dezvălui niciodată public detaliile rănilor sale, Corinna a declarat în documentarul Netflix:

„Încercăm să continuăm ca familie așa cum îi plăcea lui Michael și cum încă îi place, și ne continuăm viața. Este foarte important pentru mine ca el să se poată bucura în continuare de viața lui privată cât mai mult posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael.”

Pe 3 ianuarie, pentru a marca ziua de naștere a lui Michael, Jean Todt a scris pe Twitter: „La mulți ani Mikel! În această zi specială, sărbătorim o mare legendă #F1 și un prieten drag. Michael @schumacher continui să fii o sursă de inspirație pentru noi toți. Dragostea mea pentru tine în această aniversare a zilei de naștere. #MichaelSchumacher #TeamMichael .

 

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
EVZ.ro
Stai la curte, poți să fii amendat. Gestul care golește buzunarele
Digisport.ro
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani la rând, pe internet
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Toți proprietarii din România vor fi expuși. Amenzile sunt fără precedent
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Încetarea focului în Ucraina. Vladimir Putin s-a hotărât deja: Sunt principii foarte juste
Capital.ro
Atenţie, "Ziua Miracolelor", sâmbătă, 18 mai 2024! | Poţi da lovitura în cea mai norocoasă zi din 2024
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro