Mick Schumacher, accident oribil. Mașina lui a fost zdrobită în cursa din Arabia Saudită. Ultimele sale momente VIDEO + AUDIO

Mick Schumacher, accident oribil. Mașina lui a fost zdrobită în cursa din Arabia Saudită. Ultimele sale momente VIDEO + AUDIO
Mick Schumacher, accident oribil

Fiul legendei Formulei 1 Michael Schumacher, Mick Schumacher, a fost implicat într-un grav accident în timpul calificărilor la Marele Premiu al Arabiei Saudite. Pilotul german în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un parapet. Ce se întâmplă cu fiul celui considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie.

Mick Schumacher, accident oribil

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a suferit un teribil accident în virajul 12 în Q2, în a doua parte a calificărilor la Marele Premiu al Arabiei Saudite. Din primele informații, se pare că Mick este conștient și că poate comunica cu medicii.

Ambulanța a venit însă imediat, iar Mick Schumacher a fost scos din mașina complet avariată. Pilotul a fost transportat la un centru medical și este conștient. Echipa Haas a confirmat că Schumacher pare „bine din punct de vedere fizic” și a vorbit cu mama acestuia.

„Am vorbit cu mama lui și am ținut-o la curent. Nu are nicio rană care să se vadă, dar vor să-i facă niște analize pentru a se asigura că nu a fost lovit. Impactul a întrerupt (tehnologia) digitală, așa că nu am auzit nimic (la radio), dar am primit vești că este conștient.

Mașina este complet stricată. Trebuie să vedem analizele, să vedem cum se simte și apoi să vedem ce facem mâine. Trebuie să vedem în ce poziție ne aflăm cu piesele de schimb, trebuie să construim o mașină complet nouă. Asta arată cât de sigure sunt mașinile, cu rigiditatea crescută a șasiului pentru acest an”, a transmis Guenther Steiner, directorul echipei Haas.

Ce se întâmplă cu fiul lui Michael Schumacher

Fiul lui Michael Schumacher era în cel de-al 24-lea Grand Prix al său în Formula 1. Acesta a fost scos din mașină înainte ca epava mașinii și resturile să fie îndepărtate de pe pistă.

Calificările au început cu surpriza lui Lewis Hamilton, care a fost eliminat în primul tur pe circuitul stradal de la Jeddah. Toate privirile au fost ațintite asupra lui Haas lui Mick Schumacher, care a lovit peretele cu mare violență.

Comisarii de pistă au acționat foarte repede, iar în câteva minute, șoferul german era deja tratat de o ambulanță chiar pe asfalt. Producția de televiziune a evitat să arate imagini până când au fost siguri că Mick este în stare bună, lucru care a fost confirmat când au explicat că este conștient și vorbește cu oamenii care îl ajutau.

În video-ul de mai jos este redată discuția dintre Mick și echipa sa înainte de accident.