26 sept. 2024 | 14:11

Imaginea cu care Bianca Drăgușanu a topit inimile fanilor. Cum a apărut fiica ei și a lui Victor Slav pe internet: “Cel mai bun și frumos înger”

Monden
Imaginea cu care Bianca Drăgușanu a topit inimile fanilor. Cum a apărut fiica ei și a lui Victor Slav pe internet: “Cel mai bun și frumos înger”
Imaginea cu care Bianca Dragusanu a topit inimele fanilor

Astăzi, 26 septembrie, este o zi specială pentru Bianca Drăgușanu, deoarece fiica ei, Sofia, a împlinit 8 ani. Vedeta a marcat această zi importantă cu un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie a micuței, postată pe rețelele de socializare. Fanii au fost impresionați de cuvintele pline de iubire și de imaginea care a topit inimile tuturor.

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 8 ani

Sofia, rodul iubirii dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, a devenit centrul universului mamei sale. Deși relația dintre cele două vedete nu a rezistat, fetița lor i-a unit pe cei doi într-un mod profund și permanent.

Cu ocazia aniversării de 8 ani a Sofiei, blondina a postat pe Instagram o fotografie cu micuța, însoțită de un mesaj emoționant: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească: Sofia.

La mulți ani, copilul meu minunat! Ești iubirea mea infinită! ps: și soarele lu’ buni”. Fanii au reacționat imediat, lăudând atât imaginea, cât și mesajul plin de afecțiune.

În pofida dificultăților din relația cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a găsit în Sofia o sursă constantă de iubire și împlinire. Pentru vedetă, micuța reprezintă cea mai importantă persoană din viața ei, iar fiecare aniversare este prilej de reflecție asupra schimbărilor și a bucuriilor pe care maternitatea i le-a adus.

”Mi-aș fi dorit mai multă implicare”

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a fost deschisă în privința relației cu Victor Slav și a modului în care cei doi își cresc fiica. Într-un podcast recent cu Bursucu, blondina a vorbit despre implicarea limitată a fostului său soț în creșterea Sofiei, afirmând că și-ar fi dorit mai multă susținere din partea lui.

”Copilul meu știe că tatăl ei este un om bun, care o iubește și are grijă de ea, dar mi-aș fi dorit mai multă implicare. Eu îi ofer tot ce are nevoie, dar și el ar trebui să fie mai prezent”, a declarat vedeta.

În contrast, Bianca Drăgușanu l-a lăudat pe actualul său partener, Gabi Bădălău, pentru felul activ în care se implică în viața celor doi copii ai săi.

Această comparație a stârnit dezbateri printre fani, unii susținând-o pe blondină, în timp ce alții au apărat comportamentul discret al lui Victor Slav.

Citește și Cum a putut să apară Bianca Drăgușanu în prima zi de școală a fetiței sale. Toți părinții s-au uitat la ea. Sofia a început clasa a II-a!

O poveste de dragoste consumată, dar o legătură de neîntrerupt

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Deși cei doi au fost împreună timp de 6 ani, încercând să păstreze vie flacăra iubirii, în cele din urmă au decis să se despartă.

”Am divorțat pentru că am ajuns amândoi la concluzia că s-a terminat povestea”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu anterior.

Chiar dacă povestea lor de iubire s-a încheiat, Sofia rămâne legătura puternică dintre cei doi. Aniversările ei sunt mereu un prilej de sărbătoare și reflecție, iar Bianca Drăgușanu continuă să împărtășească aceste momente cu fanii săi, topind inimile acestora cu fiecare nouă imagine și cuvânt de dragoste dedicat fiicei sale.

Citește și Ce a trimis Bianca Drăgușanu la emisiunea “Din Dragoste” înainte de participare. Detaliul i-a atras atenția lui Mircea Radu și a mers imediat la Petroșani: “Mi s-a părut interesantă”!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro