09 sept. 2024 | 16:04

Cum a putut să apară Bianca Drăgușanu în prima zi de școală a fetiței sale. Toți părinții s-au uitat la ea. Sofia a început clasa a II-a

Monden
Cum a putut să apară Bianca Drăgușanu în prima zi de școală a fetiței sale. Toți părinții s-au uitat la ea. Sofia a început clasa a II-a
Cum a putut sa apara Bianca Dragusanu in prima zi de scoala a fetitei sale

Prima zi de școală este un moment special pentru orice părinte, iar Bianca Drăgușanu nu a făcut excepție. Vedeta și-a însoțit fiica, Sofia, în prima zi a clasei a II-a, într-o apariție impresionantă care a captat atenția tuturor celor prezenți.

Un nou început pentru fiica Biancăi Drăgușanu

Fiica Biancăi Drăgușanu a început luni, 9 septembrie, clasa a II-a și toți ochii au fost ațintuiți asupra ei. De asemenea, mama ei nu a dezamăgit nici de data aceasta.

Vedeta a ales să poarte o ținută sobră și elegantă, care a îmbinat piese vestimentare de lux. Blondina a optat pentru o pereche de pantaloni de la Elisabetta Franchi și un sacou stilat, completat cu o pereche de ochelari de soare statement și o geantă Hermes, piesa de rezistență a ținutei.

Ținuta nu doar că a fost perfect asortată, dar a transmis și o notă de rafinament și maturitate. Odată cu această apariție, Bianca Drăgușanu a demonstrat din nou că este atentă la detalii și că știe cum să se prezinte impecabil în orice context.

Toți părinții prezenți s-au uitat la ea, iar fanii de pe rețelele sociale au apreciat alegerea vestimentară, după ce vedeta a postat imagini din curtea școlii.

Sofia, la începutul clasei a II-a, alături de cățelul ei

Micile emoții au fost inevitabile pentru Sofia, care a început clasa a II-a. În această zi importantă, fetița a fost însoțită nu doar de mama sa, ci și de tatăl ei, Victor Slav.

Deși Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit de mult timp, cei doi rămân o echipă unită când vine vorba de fiica lor. Sofia, la rândul său, a fost extrem de încântată să își aducă cățelușul la școală, un gest care a înduioșat și amuzat toți colegii și părinții.

Cu zâmbetul pe buze și alături de părinții ei, Sofia a făcut primii pași într-un nou an școlar, momentul fiind marcat de o atmosferă plină de bucurie și emoție.

Citește și Bianca Drăgușanu a recunoscut totul, fără nicio rușine. Care a fost primul ei job. Din ce a făcut bani în tinerețe!

Decizia Biancăi Drăgușanu de a o înscrie pe Sofia la o școală de stat

Deși este o vedetă cunoscută și are o situație financiară confortabilă, Bianca Drăgușanu a luat decizia de a o înscrie pe fiica sa la o școală de stat, în ciuda faptului că ar fi putut alege o instituție privată.

Blondina a explicat, într-un interviu anterior, că își dorește ca Sofia să aibă o educație similară cu cea pe care ea însăși a primit-o. Vedeta este de părere că, în continuare, există cadre didactice foarte bine pregătite în sistemul de stat și că fiica ei poate reuși în viață și în acest mediu.

”Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, de ce nu ar face și ea la fel? Am ales o școală de stat pentru că sunt convinsă că este un mediu propice pentru dezvoltarea ei”, a explicat Bianca Drăgușanu într-un interviu mai vechi pentru unica.ro.

Astfel, Bianca Drăgușanu a arătat că, dincolo de imaginea publică, își dorește să ofere fiicei sale o educație solidă și să îi transmită valorile cu care ea însăși a crescut.

Citește și Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală! S-a trezit cu mascații în casă. Primele detalii!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro