Ilie și Ioana Năstase au probleme cu banii? Unde au fost surprinși cei doi FOTO (exclusiv)

Ilie și Ioana Năstase au probleme cu banii? Unde au fost surprinși cei doi FOTO (exclusiv)
Ilie și Ioana Năstase au probleme cu banii?

Ilie și Ioana Năstase au probleme cu banii? Iată unde au fost surprinși cei doi. Imaginile vorbesc de la sine! Și mai anunță ceva, și anume, că cei doi soți au ales să lase certurile la o parte și să meargă mai departe împreună, după un an 2021 în care au avut multe situații dificile, certuri, scandaluri, dar și probleme de sănătate.

Ilie și Ioana Năstase au probleme cu banii?

Ilie și Ioana Năstase au lăsat certurile în urmă, se pare, și petrec din nou timpul împreună. Deși au demonstrat că pentru ei banii nu sunt o problemă și pot să își transforme aproape orice moft în realitate, iată că paparazzi Impact.ro i-au surprins pe cei doi într-un loc total neașteptat.

Mai exact, cei doi soți, obișnuiți, de altfel, cu destinații de lux, hoteluri fabuloase și restaurante pretențioase, au fost surprinși într-un local pentru „oameni obișnuiți„, să zicem. Cei doi au ales să mănânce la Nea Mitică, un restaurant cu prețuri normale, ca pentru toate buzunarele.

Au ei oare probleme cu banii? Cert este că cuplul a fost surprins ieșind din mașină și intrând în acel local, accesibil românilor de rând. Chiar și așa, ei nu au renunțat la etichetă, întrucât cei doi erau îmbrăcați exemplar. Ioana Năstase a optat pentru o ținută neagră, cu palton și cizme bej, iar soțul ei, fostul mare tenismen, a optat pentru o pată de culoare, și anume, o eșarfă roz.

Escapadă romantică de Crăciun

Cei doi soți au petrecut finalul de an 2021 într-o escapadă romantică, Ilie Năstase închiriind o cabană la Gura Humorului, unde să aibă parte de un Crăciun de neuitat, alături de Ioana Năstase.

 „Am închiriat această cabană pe la începutul toamnei, neștiind ce ne vor aduce zilele sfârșitului de an.

În cele din urmă s-a dovedit a fi fost o soluție inspirată, fiindcă și eu, și Ilie vrem să ne relaxăm, să ne rupem într-un fel de lume și de toată agitația asta din jur, care poate ne-a isterizat pe cei mai mulți dintre noi mai mult decât era cazul.

Dacă e să-mi doresc ceva, acum, la finele anului, e un pic de liniște, un pic de relaxare și de întoarcere asupra celor prin care am trecut în acest an și pentru a vedea împreună ce este de făcut pentru zilele ce vor veni!”, spunea Ioana Năstase pentru Playtech.ro.

Amintim că Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus la finalul anului trecut, petrecând mai bine de o săptămână internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Fostul mare jucător de tenis a spus că a dezvoltat o formă ușoară a bolii și că principalul motiv pentru care starea sa a fost una bună este acela că se vaccinase înainte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI