În ce stare se află Ioana Năstase, după ce Ilie Năstase a făcut covid. Prima reacție a fostului sportiv

În ce stare se află Ioana Năstase, după ce Ilie Năstase a făcut covid. Prima reacție a fostului sportiv
Cum se simte sotia lui

Ilie Năstase a luat covid-19 în timpul unei vacanțe în Istanbul, alături de partenera lui. Fostul tenismen se află internat în spital, la doar câteva săptămâni după ce fusese internat din cauza unor probleme la inimă. Acum, Ilie Năstase face declarații de pe patul de spital, după ce s-a spus că și soția lui ar avea covid. Care este starea Ioanei, după ce soțul ei a ajuns pe mâna medicilor cu covid?

Ce se întâmplă cu soția lui Ilie Năstase

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost împreună într-o vacanță în Turcia. Acolo se pare că ar fi luat fostul sportiv covid-19, iar acum se află sub îngrijirea medicilor. Fostul tenismen a mărturisit că soția lui s-a testat, dar rezultatul a fost negativ.

El a mai spus că Ioana Năstase se află acasă, pentru că testul ei a ieșit negativ, așadar nu este infectată cu virusul, deși au fost împreună până când Ilie Năstase s-a internat în spital.

”Soția și-a făcut testul și nu are COVID”, a spus Ilie Năstase la Antena 3.

Fostul tenismen se află în spital, iar starea lui de sănătate este una bună, chiar dacă încă tușește. Medicii îi administrează medicamentație.

Ilie Năstase a spus că nu s-a simțit bine în ultimele zile, așa că a venit la spital, unde în urma unui test a aflat că are covid.

El se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

”Sunt bine, n-am nicio problemă. Nu știu când m-am infectat, acum mă simt bine, am medicație și mă simt bine. Tuse am.

Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta, probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă”, a mai spus Ilie Năstase.

Fostul tenismen, probleme cu inima

El s-a arătat optimist și a mărturisit că testele au dezvăluit faptul că nu are nicio problemă la plămâni.

Fostul tenismen a mai fost internat recent, iar medicii l-au tratat pentru problemele cardiace.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI