Ruptură definitivă între Ilie Năstase și soția sa. Ioana Năstase a luat decizia clară, nu mai e cale de întoarcere

Ruptură definitivă între Ilie Năstase și soția sa. Ioana Năstase a luat decizia clară, nu mai e cale de întoarcere
Ilie Nastase si Ioana Simion divorteaza

Ilie Năstase și Ioana Simion divorțează din nou, după ce acum câteva luni cele două vedete anunțau că au revenit la sentimente mai bune și mai acordă încă o șansă mariajului lor. Ce s-a întâmplat, de fapt, de data aceasta. Decizia brunetei e irevocabilă.

Ioana Simion divorțează de Ilie Năstase

S-a rupt lanțul de iubire dintre Ilie Năstase și Ioana Simion, iar de data aceasta hotărârea brunetei pare a fi una decisivă. Frumoasa divă s-a prezentat joi, 21 octombrie, la Judecătoria Constanța unde a depus actele de divorț, semn că vrea să se separe pentru totdeauna de Ilie Năstase.

Potrivit celor de la Wowbiz, după ce s-au împăcat acum doar câteva luni, Ioana Simion a decis să se despartă legal de fostul mare tenismen. Dosarul a intrat deja pe rolul secției civile „minori și familie” dar nu a fost încă fixat primul termen.

Ioana Simion a fost cea care a făcut anunțul public pe rețelele de socializare, acolo unde și-a lămurit urmăritorii, spunându-le că va divorța de Ilie Năstase.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Simion pe rețelele sociale.

Ioana Simion a intentat pentru a doua oară divorțul de Ilie Năstase

Aceasta este a doua oară când Ioana Simion depune actele de divorț împotriva lui Ilie Năstase. Prima dată a fost în luna martie a acestui an. În iunie 2021 cei doi s-au împăcat iar totul părea să meargă foarte bine în relația lor.

Reamintim că la începutul anului 2021, Ioana Simion a sunat la 112 pentru a depune o plângere împotriva fostului mare tenismen al României, din cauza unei reacții nervoase pe care Nasty ar fi avut-o la gelozie.

Ulterior, acesta i-a cerut iertare Ioanei și cei doi au revenit la sentimente mai bune până acum câteva zile, când bruneta a decis să depună iar divorțul. Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit în iunie 2020, iar nași au fost Ciprian Marica și partenera lui Ioana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI