Ilie Năstase i-a răspuns soțului Serenei Williams. Replica dură: ‘Nu se întâmpla niciodată așa’

Ilie Năstase i-a răspuns soțului Serenei Williams. Replica dură: ‘Nu se întâmpla niciodată așa’
Ilie Năstase i-a dat replică lui Ohanian, soțul Serenei William

Meciul Simonei Halep cu Serena Williams a născut controverse în rândul unor personalități din tenis. Ilie Năstase și soțul jucătoarei americane și-au dat replici „acide”.

Ilie Năstase, replică la soțul Serenei

Cuvinte grele au fost aruncate după meciul Simonei Halep cu Serena Williams, între greii din tenis. Soțul tenismenei din America l-a atacat dur pe Ion Țiriac, după meciul soției sale de la Australian Open. Alexis Ohanian a postat un mesaj extrem de dur la adresa afaceristului român.

 „E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a scris Alexis Ohanian, pe Twitter, imediat după victoria partenerei sale, în meciul cu Simona Halep.

Aceste cuvinte dure la adresa românului nu l-au lăsat indiferent pe Ilie Năstase, care nu s-a putut abține la remarcile jignitoare pe care le-a făcut Ohanian. Acesta a venit cu replica.

 „Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist. Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva”, a spus Ilie Năstase, pentru Antena Sport.

De unde conflictul Țiriac -Ohanian?

Ion Țiriac (81 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului. Se pare că de la această afirmație ar fi pornit „dușmănia” și cuvintele acide venite din partea soțului jucătoarei americane.

„Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”, a spus omul de afaceri Ion Țiriac.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ulterior, Ohanian, de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa afaceristului român.

„A trebuit să-l caut pe Google…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian.

Serena Williams, victorie în fața Simonei Halep, la Australian Open

Simona Halep a fost înfrântă de Serena Williams la Australian Open cu scorul de (6-3, 6-3). Americanca are în palmares 23 de titluri de Grand Slam. În finala de la Wimbledon din 2019, aceasta a pierdut în fața româncei cu 2-6, 2-6. Halep şi Williams s-au întâlnit de 12 ori în circuitul profesionist.

Pentru participare, Simona Halep va primi un cec de 525.000 dolari şi 430 de puncte WTA. Sportiva noastră a jucat finala la Melbourne în 2018, anul trecut a disputat o semifinală, iar acesta a fost al treilea sfert de finală, după cele din 2014 şi 2015.

Serena Williams o va înfrunta pe japoneza Naomi Osaka, victorioasă în sferturi cu 6-2, 6-2 în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh, în penultimul act.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI