Reacția lui CTP, după ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. ”Nu-mi pare rău!”

Reacția lui CTP, după ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. ”Nu-mi pare rău!”
Rreacția lui CTP după ce Simona Halep a pierdut calificarea în fața Serenei Williams

Simona Halep a ratat calificarea în semifinala competiției Australian Open în fața Serenei Williams. Cum a reacționat Cristian Tudor Popescu la eșecul recent al campioanei noastre?

Simona Halep pierde la Australian Open în fața Serenei Williams. Reacția lui CTP

Partida dintre Simona Halep și Serena Williams s-a terminat în favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numărul 11 în clasamentul WTA a mai adăugat în palmares un nou câștig împotriva campioanei noastre, după ce au avut ocazia să se regăsească de mai multe ori pe teren. Cristian Tudor Popescu a comentat înfrângerea Simonei Halep, susținând că meciul dintre acestea a fost câștigat categoric de Williams.

Fanii româncei sunt șocați de faptul că celebrul gazetar a mărturisit că nu-i pare rău de eșecul recent al acesteia, ci îi pare rău că nici măcare nu a încercat să câștige. Jurnalistul este de părere că jocul a fost dirijat în totalitate de adversara ei, doar că Simo ar fi putut să facă mai mult pentru a echilibra jocul.

” Chiar și la 3-1 pentru Simona ea nu a condus acest meci”

„Nu-mi pare rău că Simona a pierdut în fața marii Serenei Williams. Îmi pare rău că nu a încercat să câștige. Două erau elementele cruciale pe care le anunțam: serviciul și apoi încercarea de a lua inițiativa, de a ataca prima și a risca lovitura decisivă, să nu o lase pe adversară să-și facă jocul. În situația asta Serena nu putea fi învinsă. Serviciul nu i-a funcționat ca până acum și asta i-a persmis Serenei să revină.

Halep nu a încercat să ia prima inițiativa. Chiar și la 3-1 pentru Simona ea nu a condus acest meci. Meciul a fost jucat după Serena: când a jucat a câștigat, iar când nu i-au intrat a luat 2 puncte Simona. Nu sunt trist după acest meci. Sunt fanul Serenei în meciul viitor cu Naomi. Serena Williams nu a fost imbatabilă, mai exact la mingile joase. Simona ar fi putut să facă mai mult pentru a echilibra jocul”
Cristian Tudor Popescu (Sursa: Digi24.)

Detalii meci

Meciul dintre cele două mari sportive a durat o oră și 22 de minute și a fost controlat în majoritatea timpului de americancă, deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam. Simona Halep i-a bucurat pe fani când a condus cu 3-2, ulterior Serena a adjudecat următoarele 5 game-uri, scor final 3-6, 3-6. Înfrângerea campioanei noastre a fost clară, iar adversata sa a dus astfel scorul întâlnirilor directe la 10-2.

„Serena e o legendă. Cea mai bună. Nu trebuie să mă gândesc prea mult că joc contra ei, nu e o idee bună. Dar am atâtea meciuri cu ea, o să încerc să joc cât pot de bine, pentru că doar așa o poți învinge”
Simona Halep

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI