Ion Țiriac, umilit după eșecul Simonei Halep de la Australian Open. În ce hal a fost jignit

Ion Țiriac, umilit după eșecul Simonei Halep de la Australian Open. În ce hal a fost jignit
Ion Țiriac, umilit de soțul Serenei Williams după eșecul Simonei Halep de la Australian Open

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală de la Australian Open. A pierdut 3-6, 3-6 în fața Serenei Williams. Soțul jucătoarei din SUA a comentat verdictul duelului, aducându-l în discuție pe Ion Țiriac.

Soțul Serenei Williams, atac la Ion Țiriac după eșecul Simonei Halep de la Australian Open

În urmă cu câteva săptămâni, Țiriac o sfătuia pe Serena să se retragă din tenis. Marți, americanca a învins-o pe Halep, iar soțul ei, Alexis Ohanian, i-a dat un răspuns aspru afaceristului.

„Bun lucru că nimeni nu-l ascultă pe rasistul, sexistul şi clovnul (n.r. – clovn cu emoticon) de Ion Ţiriac”, a scris bărbatul, marți, redistribuind un mesaj publicat de WTA, în care se arată că Serena Williams s-a calificat în semifinala de Grand Slam cu numărul 40 din carieră.

Alexis Ohanian a deschis o dispută cu Ion Țiriac la începutul acestui an, după ce fostul președinte FRT a declarat că jucătoarea americancă ar trebui să se retragă din tenis fiindcă nici vârsta, nici greutatea nu îi mai permit să joace.

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat afaceristul în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

„Nimeni nu dă doi bani pe ce crede Țiriac”

Ohanian a reacționat, comentând la o postare cu un articol din presa internațională, care a preluat declarațiile milionarului român.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian.

„A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”, a completat el. După un timp, a postat pe contul lui următorul mesaj: „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea.”

CTP, după ce campioana noastră a fost învinsă de Williams

„Nu-mi pare rău că Simona a pierdut în fața marii Serenei Williams. Oricum, este un mare rezultat că a ajuns aici. Îmi pare rău că nu a încercat să câștige. Două erau elementele cruciale pe care le enunțam înainte de această finală pentru Simona: serviciul și încercarea de a lua inițiativa, de a ataca prima, de a risca lovitura decisivă înaintea Serenei – să nu o lase pe ea să-și facă jocul de atac. În ecuația asta, ea nu putea fi învinsă.

E, serviciul nu i-a mai funcționat Simonei atât de bine ca până acum în turneu, i-a permis, servind moale și scurt, să o execute necruțător cu returul. Nu a încercat lovituri riscante, la linie. Nu a încercat să ia prima inițiativa”, a declarat gazetarul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI