07 feb. 2021 | 11:57

Ilie Năstase face orice pentru împăcarea cu soția sa. Cum a răsfățat-o pe Ioana

Monden
Ilie Năstase face orice pentru împăcarea cu soția sa. Cum a răsfățat-o pe Ioana
Ilie Năstase face orice pentru împăcarea cu soția sa. Cum a răsfățat-o pe Ioana

Ilie Năstase a fost implicat într-un scandal de proporții, recent. Ioana Simion, soția lui, l-a acuzat că a agresat-o fizic și a sunat la Poliție pentru a putea ieși din apartament.

Ilie Năstase își răsfață soția, după ce a agresat-o fizic

Deși se anunța o despărțire cu scandal, după ce Ioana a fost nevoită să sune la Poliție pentru a scăpa de Ilie Năstase, pare că cei doi s-au împăcat. Pentru a își repara greșeala, fostul tenismen și-a dus soția într-un centru comercial pentru a îi face toate poftele.

La câteva săptămâni de la incident, Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat și au ieșit împreună la shopping într-un mall din București.  Cei doi au fost surprinși de paparazzii Ciao în timp ce râdeau și povesteau. După sesiunea obositoare de cumpărături, cei doi s-au oprit pentru o cafea, iar când au plecat împreună spre mașina Ioanei, pe jos erau niște trandafiri albi, cel mai probabil oferiți în dar de soțul ei.

Ioana Năstase, agresată de Ilie în miez de noapte

Ilie Năstase și-ar fi lovit soția, care a chemat autortățile pentru a reuși să iasă din apartament.  La acel moment, Ioana Năstase a făcut câteva declarații îngrijorătoare despre ce s-a întâmplat între ea și soțul ei.

„Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui.

Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât”, a spus Ioana Năstase

Ilie Năstase, cadou de 250.000 de euro pentru soția lui, pentru a îl ierta

La scurt timp după incident, Ilie Năstase i-a făcut un cadou Ioanei. Tenismenul i-a oferit soției sale o mașină de 250.000 de euro, pentru a îl ierta.

Ioana a declarat că soțul ei are o problemă cu gelozia și a declarat că ar vrea să schimbe acest aspect la el. Totuși, pare că gestul lui Ilie a înduplecat-o și cei doi s-au împăcat, asta deși anterior a declarat că femeile nu ar trebui să accepte agresiunea fizică.

“Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred că e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez”, a declarat Ioana Năstase, invitată la o emisiune de televiziune.

Mai mult, ea a refuzat să depună plângere împotriva soțului ei, pe motiv că își dorește liniște.

”Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc.

Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a mai completat Ioana Năstase, la acea vreme.  

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro