16 feb. 2021 | 11:46

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open 2021. Ce s-a întâmplat la finalul partidei

Știri generale
Simona Halep, învinsă de Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open 2021. Ce s-a întâmplat la finalul partidei
Simona Halep, învinsă de Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open 2021

Meciul Simona Halep – Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminată de către Williams din sferturile de finală, în două seturi. Serena Williams și-a luat revanșa după finala de la Wimbledon din 2019. Emoții mari pentru fanii tenismenei românce. Câți bani va lua câștigătoarea. Ce s-a întâmplat la finalul partidei dintre cele două.

LIVE Simona Halep – Serena Williams, la Australian Open

Update 11.38. Victorie în două seturi pentru americancă! Serena Williams câștigă meciul din sferturile de finală împotriva Simonei Halep, cu un scor de 6-3. Sportiva din SUA o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka în semifinalele de la Australian Open 2021.

Update 11.34. Deși Serena Williams are peste 30 de erori neforțate, sportiva conduce detașat în setul al doilea cu 5-3. Halep servește pentru a rămâne în partidă.

Update 11.30. Sportiva americancă reușește să se impună. Williams conduce cu 4-3 împotriva Simonei Halep, în al doilea set al meciului din sferturile de finală.

Update 11.23. Serena Williams echilibrează partida și aduce scorul la egal, 3-3, în al doilea set dintre sportiva americancă și Simona Halep.

Update 11.15. Simona Halep se mișcă mai bine și găsește mingile lungi din defensivă care îi aduc un avantaj în fața Serenei Williams. Românca noastră conduce cu 3-1 în setul secund al partidei.

Update 11.07. Simona revine spectaculos pe teren! Halep conduce, momentan, cu 2-0 în al doilea set al partidei.

Update 11.02. Simona Halep începe în forță al doilea set și câștigă primul game al setului secund.

Update 10.53. Serena Williams câștigă primul set al meciului cu Simona Halep, cu scorul de 6-3.

Update 10.48. Jucătoarea americancă conduce cu 5-2. Simona Halep servește, după pauză, pentru a rămâne în primul set.

Update 10.44. Serena Williams conduce, în continuare, cu 4-2 în primul set al meciului cu Simona Halep.

Update 10.38. Până acum, fiecare jucătoare a câștigat o dată contra serviciului. Serena Williams conduce în primul set cu 3-2, iar Halep este cea care servește pentru a egala situația.

Update 10.30. La prima pauză, Serena Williams conduce în primul set cu 2-1. Simona Halep servește.

Update 10:15. A început meciul dintre Simona Halep și Serena Williams din sferturile de finală de la Australian Open. Serena a câștigat dreptul de a servi prima și de a începe partida.

Probabil cel mai așteptat meci de tenis feminin va avea loc astăzi, la turneul de Grand Slam de la Melbourne, între două dintre cele mai bune tenismene din toate timpurile: Simona Halep o întâlnește, din nou, pe Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open 2021. Românca noastră, Simona Halep, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o poloneza Iga Swiatek, în trei seturi (3-6, 6-1, 6-4,), duminică, 14 februarie, la Melbourne. 

Halep, care este numărul doi mondial, abia așteaptă confruntarea cu Serena Williams pe care o consideră una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din toate timpurile. Jucătoarea în vârstă de 39 de ani a trecut de Aryna Sabalenka în optimi, pe care a bătut-o în trei seturi (6-4, 2-6, 6-4), și abia așteaptă să se confrunte cu Simona Halep pe teren. Dacă va câștiga Australian Open-ul, Williams ar putea bifa al 24-lea trofeu de Grand Slam din carieră.

Meciul dintre cele două campioane, partidă așteptată de către toți românii cu sufletul la gură, se va disputa marți, 16 februarie, începând cu ora 10.00 (ora României). Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit, până acum, de 11 ori pe teren. Dacă tenismena originară din Statele Unite ale Americii conduce cu 9-2 la înfruntările directe, reamintim că, ultima dată când s-au intersectat, Simona Halep a câștigat în fața Serenei, în 2019, când a câștigat finala de la Wimbledon, în două seturi memorabile: 6-2, 6-2.

Câți bani va câștiga Simona Halep dacă va trece de Serena Williams în sferturi

Pentru victoria împotriva polonezei Iga Swiatek din optimi, Simona Halep a câștigat suma frumușică de 403.463 de dolari, plus 430 de puncte WTA. Câștigătoarea partidei dintre Serena Williams și Simona Halep din sferturile de finală de la Australian Open 2021 va primi suma de 653.225 de dolari. Dacă Simona Halep va câștiga meciul împotriva Serenei, o va întâlni pe nipona Naomi Osaka în semifinale.

În vara anului 2019, Simona Halep își vedea visul împlinit. Campioana româncă devenea regina ierbii londoneze, câștigând turneul de Grand Slam de la Wimbledon, în fața Serenei Williams, cea mai temută adversară a sportivei din Constanța.

„E ceva diferit când joci împotriva cuiva care are 23 de titluri de Grand Slam în palmares. Este singura care a reușit asta, nu se poate compara cu niciuna dintre noi. Dar când intru pe teren, Serena este o adversară ca oricare alta.

Mă concentrez asupra jocului meu, nu asupra celei pe care o înfrunt. Sunt obișnuită să joc împotriva Serenei, ne-am întâlnit de multe ori. Știu la ce să mă aștept. Voi încerca să-mi fac jocul și să am încredere în mine.

Finala de la Wimbledon a fost una din cele mai bune partide din viața mea, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit atunci fiecare minge jucată. Mental, nu e nicio diferență acum față de acea zi. Dar știu că niciun meci nu seamănă cu celălalt.

M-am uitat la meciul Serenei cu Sabalenka, două jucătoare de mare forță, dar nu mă tem, am jucat des cu astfel de jucătoare, le-am bătut de multe ori.”, a declarat Simona Halep, într-o conferința de presă, potrivit digisport.ro.

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
EVZ.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Capital.ro
Orașul din România în care se construiește o fabrică nouă de pavele. Este lângă București și se va deschide în această toamnă
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro