EXCLUSIV Unde a fost Ioana înainte de scandalul cu Ilie Năstase. S-a aflat acum, oare e motivul altercației?!

EXCLUSIV Unde a fost Ioana înainte de scandalul cu Ilie Năstase. S-a aflat acum, oare e motivul altercației?!
Detalii despre scandalul Ioanei Simion cu Ilie Năstase. Unde a fost femeia înainte de agresiune

Ioana Năstase (45 de ani), ”jumătatea” lui Ilie Năstase, se află acum la răscruce de drumuri. Încă nu a decis dacă va mai continua căsnicia cu fostul mare jucător de tenis, după scandalul de Sf. Ion, când a sunat speriată la 112, pentru a cere protecţia Poliţiei în faţa reacţiilor complet neaşteptate ale celebrului soţ. Ioana ne-a făcut confesiuni, în exclusivitate, pentru impact.ro

”Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum!”.

Situaţia de acum pare copiată la indigo cu cea premergătoarea nunţii celor doi, din vara anului trecut, când Ioana Simion, viitoare Năstase, a oscilat o bună bucată de timp dacă să se mărite şi religios cu Ilie Năstase sau să divorțeze. În cele din urmă, Ioana a ales măritişul, dar datele problemei par să se fi schimbat în doar câteva luni:

”Nu am încercat să-l schimb pe Ilie. Nu mi-am propus niciodată asta”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ea a mai adăugat că, înainte de nunta din vară, de la Techirghiol, Ilie i-a promis că se va schimba. Ioana Năstase, care se află la Constanţa de weekendul trecut, crede că nu-i va fi uşor să ia o decizie: ”Am o vârstă, am experienţă, nu mai sunt o puştoaică la minte ca să judec mai mult cu inima, nu ştiu ce voi decide. E prematur să spun acum!”.

”Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră”

În plus, Ioana Năstase recunoaşte că un rol important îl vor avea şi rudele, în luare deciziei de a se despărți de Ilie. Aceasta ne-a vorbit și despre reacţia fiului său, Theodor, de 24 de ani, urmare a incidentului neplăcut de zilele trecute:

”Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a mai spus aceeaşi Ioana Năstase.

Ioana a bifat recent o vacanță alături de fiul ei și de iubita acestuia, la Istanbul, pentru trei zile, înainte de Crăciun, dar și una la munte, tot fără Ilie: ”După Istanbul am fost la munte cu câteva prietene şi, când m-am întors, l-am simţit încărcat negativ şi în ciuda tentativelor mele de a dezamorsa situaţia, a ieşit cum a fost mai rău”, ni s-a mai confesat Ioana Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI