Soția lui Ilie Năstase a plecat din București. Unde s-a refugiat, departe de Ilie Năstase

Soția lui Ilie Năstase a plecat din București. Unde s-a refugiat, departe de Ilie Năstase
Ilie Nastase si Ioana, sotia sa

Ioana, Soția lui Ilie Năstase a plecat din București. S-a refugiat undeva departe de Ilie Năstase, pentru a putea lua decizia corectă în ceea ce privește împacarea sau nu cu soțul său, Ilie Năstase.

Ioana Năstase s-a retras la mănăstire după scandalul cu Ilie Năstase. De ce a ales să facă asta

Soția lui Ilie Năstase a plecat din București, scrie spynews.ro. Unde s-a refugiat, departe de Ilie Năstase. S-au aflat noi amănunte din scandalul iscat la începutul acestui an între Ioana și Ilie Năstase. Chiar de sfântul Ion, fostul sportiv și-a bătut soția, aceasta din urmă, de frică, a apelat 112 solicitând ajutorul poliției.

Astfel s-a aflat că Ioana, soția lui Ilie Năstase, s-a refugiat la mânăstire. Ioana Năstase a făcut devăluiri despre asta și a spus ce se va întâmpla mai departe în căsnicia ei cu Ilie Năstase.

Ioana și Ilie Năstase nu au ajuns încă la un numitor comun în ceea ce privește împăcarea

Au trecut aproape două săptămâni de la momentul în care Ioana Năstase și-a acuzat soțul că a bătut-o. După scandalul cu Ilie Năstase, Ioana a ales să plece direct la Constanța, fix cu ce avea pe ea, lăsând în urmă luxul pe care i l-a pus Ilie Năstase la dispoziție.

Chiar dacă s-au întâlnit și au stat de vorbbă, se pare că cei doi nu au ajuns la o cale de împăcare. Astfel, pentru a se liniști și a lua o decizie corectă în căsnicia cu fostul tenismen, focoasa brunetă a decis să se retragă pentru câteva zile la mânăstire. În plus, vedeta a declarat că relația dintre ea și Ilie Năstase este una bună, cei doi ținând legătura în permanență.

Ilie Năstase se interesează de soția lui în fiecare zi

Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop, am plecat vreo zece zile să mă relaxez, să mă încarc pozitiv. Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel. Ținem, legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine”, a declarat Ioana Năstase.

De asemenea, pentru a demonta zvonurile și speculațiile apărute la adresa ei și a soțului său, Ioana Năstase a specificat că nu i-ar face niciodată rău soțului său. ”Nu aș fi făcut ceva să-i fac rău lui niciodată. Încă este soțul meu, mă cheamă Năstase. Am spus-o și mă repet: ”Nu i-aș face niciodată rău lui Ilie, mai ales că a bucurat milioane de oameni. Eu sper ca lucrurile să fie bine și în favoarea mea și a lui Ilie”, a mai adăugat focoasa brunetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI