Ilie Năstase, umilit de un fost coleg! Toată țara a auzit ce a putut să spună despre el

Ilie Năstase a fost criticat aspru de Sever Dron

Sever Dron a fost coleg cu Ilie Năstase și Ion Țiriac în echipa de Cupa Davis a României, dar relația cu cei doi este rece. Ba mai mult, fostul căpitan nejucător al „tricolorilor” și-a permis să îl critice aspru pe Ilie Năstase. În special din cauza scandalului pe care Nasty l-a avut cu delegația Angliei, la un meci de FedCup.

Sever Dron, acuze dure la adresa lui Ilie Năstase: „Caracterul îl face să sară puțin coarda”

„Foarte puțin am mai ținut legătura cu ei. Ilie e foarte greu de atins, s-au schimbat un pic amândoi. Când îmbătrânim, ne place să ne mângâie lumea pe spate, să ne laude. Ei au ajuns la acest nivel și sunt mulțumiți când toată lumea vorbește frumos de ei. Eu n-am cum să-i mângâi mai mult decât îi mângâie altă lume, așa că vorbim foarte puțin.

Ne-am cam frecat puțin, mai ales cu Ilie, din cauza a ceea ce s-a întâmplat la FED Cup. Oricâtă stimă aș avea pentru el ca jucător, nu cred că este un bun căpitan de echipă. Ne-a arătat și la Cupa Davis, dar și la Fed Cup, caracterul îl face să sară puțin coarda. A depășit niște limite, dar acesta este el! Lumea îl iartă. Nici când era jucător nu respecta multă limite. Astăzi, nu știu dacă ar mai avea posibilitatea să joace cu toate regulile care au intervenit în tenisul mondial.

Sever Dron, 76 de ani, a fost coleg de Cupa Davis cu Ilie Năstase și Ion Țiriac

Când ești căpitan, trebuie să te pui la dispoziția celor cu care ești: să încerci să-i înțelegi, să vezi cum se antrenează. Ilie a fost un căpitan de circumstanță, are numele pe care-l are. El a avut derapaje și cu căpitanul de Fed Cup al Angliei (n.r – Anne Keothavong). Până la urmă, n-a mai avut voie nici să stea pe teren. Românii îi dau dreptate lui Năstase și îi spun: ‘Ăsta ești, nu trebuie să te schimbi'”,a declarat Sever Dron la GSP Live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI