12 ian. 2021 | 08:27

Ilie Năstase, condamnat la închisoare. Problemele se țin scai de el

Monden
Ilie Năstase, condamnat la închisoare. Problemele se țin scai de el
Noi probleme pentru Ilie Năstase. Fostul mare tenismen, condamnat la închisoare

De parcă problemele pe care le are cu soţia sa nu ar fi de ajuns, Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare. Fostul mare tenismen pare a fi urmărit de ghinioane în ultima vreme.

Ilie Năstase, pedeapsă de 9 luni şi 10 zile de închisoare

În urmă cu doar câteva zile, Ioana Năstase apela numărul de urgenţă 112 pentru a reclama o situaţie incredibilă: soţul său ar fi agresat-o fizic. Deşi nu a oferit încă un motiv pentru cearta uriaşă dintre ei, se pare că de vină ar fi gelozia excesivă a sportivului. Din păcate, aceasta nu este singura problemă pentru Ilie Năstase pentru că fostul tenismen a fost condamnat la închisoare.

Acesta este şi motivul pentru care bruneta nu a dorit să facă plângere la poliţie pentru ceea ce s-a întâmplat în căminul conjugal. Condamnarea se referă la o pedeapsă de 9 luni și 10 zile de închisoare pronunţată în 2019, pentru conducerea pe spațiul public sub influența băuturilor alcoolice. Totul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când Nasty a fost prins la volan de poliţişti de două ori în aceeaşi zi.

“Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el”, a spus Ioana Simion.

De asemenea, aceasta a precizat că Ilie Năstase nu şi-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut, acesta rămânând în Bucureşti, în timp ce soţia sa a plecat în oraşul natal.

“M-am speriat puţin mai tare, ce să zic. Încă nu am rezolvat, eu sunt la Constanţa, Ilie e la București. M-a sunat azi, mi-a spus că e foarte frumos în Capitală, că ninge. Nu și-a cerut scuze. Nu am vorbit mult, am schimbat câteva cuvinte”, a mai dezvăluit Ioana, într-o intervenţie telefonică, la Pro TV.

Nick Rădoi, motivul discordiei?!

Deşi până acum nu a vorbit despre motivele scandalului, Ioana Năstase a lăsat să se înţeleagă că nu mesajele trimise de Nick Rădoi, fostul iubit, au fost de vină. De fapt, ar fi fost vorba despre nişte probleme pe care Ilie Năstase le are din trecut.

“Important e să fim sănătoşi, trebuie să mă gândesc bine la ce e de făcut, clar. Chiar nu mai contează, important este că suntem bine. Niciodată nu mi-aș fi dorit să se afle în presă. Am fost sunată cu ascuns și mi-au spus că au aflat de la 112. Am confirmat că e adevărat. Nu e prima oară (n.r. când sunt discuții între ei).

Nu are legătură cu Nick Rădoi, tot respectul pentru omul acela. Faptul că îmi zice La mulți ani nu are legătură. E fosta mea relație. Nu a scris nimic care să deranjeze.

“Pot fi multe la mijloc (n.r. legate de altercația lui Ilie). Ilie trebuie să rezolve niște probleme din trecut, dar el e puțin cam încărcat. Eu am încercat să îl ajut”, a mai declarat Ioana Năstase.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro