Ioana Năstase rupe tăcerea. Totul despre conflictul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi

Ioana Năstase rupe tăcerea. Totul despre conflictul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi
Noi dezvăluiri făcute de Ioana Năstase

În scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Năstase apar noi informații, de ultimă oră. Scandalul, după primele informații, ar fi început în urma unei crize de gelozie a fostului tenismen. Ulterior Ioana Năstase a luat decizia de a părăsi domiciliul conjugal, dar nu înainte de a apela la 112. Ioana Năstase l-ar fi reclamat pe Ilie Năstase că ar fi bătut-o.

Noi dezvăluiri făcute de Ioana Năstase

Începutul de an pentru Ioana Năstase se pare că nu e unul de bun augur. După ce ar fi petrecut câteva zile la munte, la întoarcere Ioana Năstase a avut parte de o primire mai puțin fericită din partea lui Ilie Năstase.

Informațiile spun că fostul tensimen, într-o criză de gelozie, ar fi bătut-o pe Ioana, motivul fiind un presupus bărbat. Ulterior, conform unor declarații date de Nick Rădoi, el ar fi fost motivul crizei de gelozie și tratamentelor la care a supus-o Ilie pe soția sa.

”De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei.

Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi.

După acest moment Ioana Năstase a decis să plece de acasă, mutându-se la Constanța, după cum le-a declarat colegilor de la playsport.ro.

“Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Nicio plângere făcută de Ioana pe numele lui Ilie Năstase

Deși informațiile spun că Ioana Năstase ar fi sunat la 112, reclamând incidentul, ulterior aceasta nu ar fi depus nicio plângere penală pe numele fostului tenismen, care mai are o condamnare 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Respectiva condamnare a venit ca efect al faptului că Ilie Năstase fusese prins de două ori, în aceeași zi, conducând sub influența alcoolului. În același interviu acordat colegilor de la playsport.ro, Ioana Năstase a vorbit și despre declarațiile date de Nick Rădoi, declarând că:

“Nu știu de ce Nick a făcut așa ceva, de ce a dat acele declarații, ce vrea el să demonstreze. Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie și nu păstrăm legătura. Ne dăm câte un mesaj protocolar de ziua noastră, atâta tot.

Mi s-a părut total nepotrivit din partea lui să se amestece între mine și Ilie. Nimeni nu are dreptul să facă asta. Eu am familia mea și nu sunt deschisă la alte discuții”, a declarat Ioana.

Pentru o reală transparență asupra acestui subiect s-a încercat și discutarea cu Ilie Năstase pe marginea acestui subiect, acesta având o reacție virulentă la adresa reporterilor playsport.ro, declarând:

“Cine vă dă voie, vouă, celor din presă sa mințiți, sa inventați povesti. Va dau pe toți în judecată, pe absolut toți, îmi denigrați imaginea!

oată lumea minte. Să văd dovezi că am bătut pe cineva, să le arate ea”, a fost răspunul lui Ilie Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI