Andreea Tonciu și Brigitte Pastramă, mărul discordiei între Ioana și Ilie Năstase? Soția tenismenului rupe tăcerea

Andreea Tonciu și Brigitte Pastramă, mărul discordiei între Ioana și Ilie Năstase? Soția tenismenului rupe tăcerea
Ioana Năstase spune adevărul despre scandalul uriaş cu soţul ei, Ilie Năstase

O nouă zi, un nou scandal în showbiz-ul românesc. Ioana Năstase rupe tăcerea şi spune adevărul despre cearta uriaşă pe care a avut-o cu Ilie Năstase. Andreea Tonciu și Brigitte Pastramă au fost mărul discordiei între cei doi soţi?!

Ioana Năstase, adevărul despre scandalul cu Ilie

În urmă cu doar câteva zile, în presa de scandal apărea informaţia conform căreia Ioana Năstase a sunat la 112 fiind abuzată de soţul său. Deşi până acum nu a dorit să ofere mai multe detalii despre motivul scandalului uriaş, se pare că mărul discordiei dintre brunetă şi Ilie Năstase ar fi fost Andreea Tonciu și Brigitte Pastramă.

Invitată în emisiunea “La Măruţă”, Tonciu a povestit că printre bărbaţii celebri care au curtat-o de-a lungul timpului a fost şi fostul mare tenismen.

”Ilie cred că s-a enervat, cum de o asemenea femeie… Cred că știi și tu femeia. Nu asta l-a enervat, ci l-a enervat cum poate o astfel de femeie să vorbească așa ceva. O cunosc personal pe Andreea, o respect. Nu de la asta a pornit cearta noastră.

M-am speriat puţin mai tare, ce să zic. Încă nu am rezolvat, eu sunt la Constantă, Ilie e la București. M-a sunat azi, mi-a spus că e foarte frumos în Capitală, că ninge. Nu și-a cerut scuze. Nu am vorbit mult, am schimbat câteva cuvinte”, a spus Ioana Năstase, într-o intervenţie telefonică, la Pro TV.

Ilie Năstase, enervat de mesajele lui Nick Rădoi

Nu este pentru prima oară când Ilie Năstase îşi arată gelozia într-un mod cu totul exagerat. În urmă cu doar câteva săptămâni, fostul sportiv a avut o ieşire în public din cauza lui Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei din Constanta.

“Important e să fim sănătoşi, trebuie să mă gândesc bine la ce e de făcut, clar. Chiar nu mai contează, important este că suntem bine. Niciodată nu mi-aș fi dorit să se afle în presă. Am fost sunată cu ascuns și mi-au spus că au aflat de la 112. Am confirmat că e adevărat. Nu e prima oară (n.r. când sunt discuții între ei).

Nu are legătură cu Nick Rădoi, tot respectul pentru omul acela. Faptul că îmi zice La mulți ani nu are legătură. E fosta mea relație. Nu a scris nimic care să deranjeze”, a mai declarat Ioana.

De asemenea, aceasta a dorit să explice faptul că Ilie Năstase ar avea nişte probleme legate de trecut, însă a specificat că nu este vorba despre Brigitte.

“Pot fi multe la mijloc (n.r. legate de altercația lui Ilie). Ilie trebuie să rezolve niște probleme din trecut, dar el e puțin cam încărcat. Eu am încercat să îl ajut… Brigitte nu are legătură, pentru mine este o doamnă. Femeia aia nu m-a deranjat niciodată, tot respectul pentru ea și pentru Amalia. Eu nu am treabă cu trecutul lui Ilie”, a mai mărturisit Ioana Năstase, în cadrul emisiunii “La Măruţă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI