14 sept. 2023 | 14:14

Ileana Stana Ionescu a împlinit 87 de ani. Ce a spus soțul ei despre prima lor întâlnire: ”Când am văzut-o, prima oară, nu mi-a plăcut deloc de ea” EXCLUSIV

Monden
Ileana Stana Ionescu a împlinit 87 de ani. Ce a spus soțul ei despre prima lor întâlnire: ”Când am văzut-o, prima oară, nu mi-a plăcut deloc de ea” EXCLUSIV

Marea doamnă a scenei românești, Ileana Stana Ionescu, a împlinit astăzi 87 de ani. La ceas aniversar, soțul ei, actorul Andrei Ionescu (96 de ani), ne-a făcut confesiuni în exclusivitate pentru Playtech Știri. Am aflat, cu acest prilej, și mici picanterii din culisele poveștii lor de dragoste.

Cum se serbează astăzi actrița Ileana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor. Și-a dorit ca cei care, de-a lungul vremii, au răsplătit-o cu aplauze pentru inegalabilul joc actoricesc să-și amintească de ea așa cum era cândva, frumoasă și plină de energie.

Actorul Andrei Ionescu ne-a dezvăluit cum se va serba azi celebra lui soție, care va rămâne în istoria teatrului și a cinematografiei prin rolurile sale memorabile:

”Azi, de ziua de naștere a Ilenei mele, așteptăm musafiri la masă, am pregătit mici bunătăți, o serbăm și cu tort. Lumea ne tot întreabă când mai ieșim la evenimente sau dacă mai jucăm vreun rol la teatru. Dar eu și Ileana am decis că este mai bine ca de la o vârstă să nu mai apărem în public. Ileana dorește ca lumea să-și amintească de ea tânără, frumoasă și în putere. Acum, stă în banca ei, în casă cu mine. Este bine cu sănătatea”.

Andrei Ionescu: ”Să vă spun sincer, prima oară nu mi-a plăcut deloc de ea”

Andrei Ionescu ne-a făcut dezvăluiri despre povestea lor de dragoste, ajunsă la 66 de ani. Surpriză, însă, el susține că n-a fost deloc impresionat, la prima vedere, de frumusețea Ilenei:

”Să vă spun sincer, prima oară când am văzut-o, nu mi-a plăcut deloc de ea. Apoi, încet-încet, ne-am împrietenit și, după multă vreme, ne-am și îndrăgostit. Pot spune că dragostea durează toată viață, în ceea ce ne privește.

La noi, iubirea a durat pentru că am fost foarte legați prin această profesie. Fiind actori, am devenit inseparabili, am făcut o echipă grozavă și acasă, și pe scenă. Eu sunt mai calm, ea se agită mai mult, ne completăm reciproc”.

Fiul lor îi tratează de la peste 10.000 de kilometri distanță

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au un fiu, pe Manuel, stabilit în America. Îi vizitează, în fiecare an, dar zilnic se văd și își vorbesc, prin internet. Ba chiar le oferă și sfaturi medicale, de la peste 10.000 de kilometri distanță. Andrei Ionescu e topit după unicul lor copil.

”Ne-a sunat ca să-i ureze mamei lui ”La mulți ani!”. A topit-o. Îl așteptăm în vizită la sfârșitul anului, ne-a promis că atunci poate. Vine singur, fără nepoțel, care are deja 13 ani. Puștiul a fost pe la noi înainte de pandemie.

Fiul nostru este medic internist, ne mai și tratează, de la distanță, îi cerem sfaturi medicale, este pentru noi ca un medic de familie. Acum câteva luni am ajuns la spital, după ce mi-am fisurat o coastă, dar acum sunt bine.

Ca să fac o glumă, am sperat atunci să vină o Eva, din coasta mea, dar n-a venit. Mai am vreo trei coaste foarte bune, de rezervă. Medicii m-au sfătuit să nu ridic greutăți, dar ce greutăți să mai ridic eu, acum, la 96 de ani?”, ni s-a mai confesat Andrei Ionescu, soțul Ilenei Stana Ionescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Redactia.ro
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru roman din lume. Poate fi vizitat de toți românii
Click.ro
INCREDIBIL cum arată CAPELA în care a ajuns SICRIUL cu trupul Ancăi Molnar! IMAGINILE durerii
Vocea.biz
VIDEO Kevin Spacey a cedat și a izbucnit în lacrimi la TV, când a fost întrebat câți bani mai are: „Niciunul”
Digi24
Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani. Ce imagine a publicat cu el fratele regretatei artiste
Unica.ro
Scandal uriaș între Reghe și Prodanca. A intervenir poliția
EVZ.ro
Rugăciuni înainte de examen. Le rostesc copiii și părinții pentru luminarea minții și reușita la Bac sau Evaluare
Spynews
INTERZIS în România. Interdicția care va intra în vigoare în toate statele UE
Capital.ro
Huiduieli, la primul concert Coldplay din București: Manelistul Babasha a fost adus să cânte cu celebra trupă, dar publicul a protestat
Antena 3
Motivul pentru care Răzvan Simion nu l-a ales pe Dani Oțil naș de nuntă. Cine au fost, de fapt, nașii?
Avantaje
GATA cu TELEFOANE în ȘCOLI! Se fac ȘI cursuri ONLINE! Ministerul EDUCAȚIEI a DECIS
Mediaflux
De ce nu e bine să adormi cu aerul condiționat deschis. Ce se poate întâmpla
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Imagini tulburătoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit făcut la căpătâiul regretatei tinere
Antena 1
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi la ce stat ne referim?
Shtiu.ro