Ianis Hagi, prima declarație după operația suferită. Ce se va întâmpla în continuare

Ianis Hagi, prima declarație după operația suferită. Ce se va întâmpla în continuare
Ianis Hagi, accidentat

Ianis Hagi a făcut prima declarație după operația suferită la genunchi. Ce urmează în continuare pentru atacantul echipei Rangers. Ianis Hagi a fost operat la genunchi după ce a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor, iar după operație, fiul lui Gică Hagi a făcut declarații așteptate de toți fanii săi.

Ianis Hagi, prima declarație după operația suferită

Ianis Hagi a suferit o operație la genunchi. Acesta a declarat azi că este conștient că vor urma momente dificile, însă vede în aceste probleme pe care le are o oportunitate de a se descoperi pe sine și de se dezvolta ca om și ca fotbalist.

„Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă.

Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare”, a scris Hagi jr. pe reţelele de socializare.

Potrivi presei scoțiene, Giovanni van Bronckhorst, antrenorul echipei Glasgow Rangers, a anunţat azi că atacantul Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi.

„Ianis avea nevoie de o operaţie. A făcut-o ieri şi, din păcate, ne va lipsi Ianis în acest sezon. Am vorbit, ieri, cu Ianis, este pozitiv şi concentrat pe recuperarea lui. Absenţa lui Ianis este o lovitură mare. Vom căuta să aducem un jucător, dar doar pe cineva care va îmbunătăţi talentatul grup”, a declarat tehnicianul olandez.

„Da, are o lovitură importantă. Încă nu s-au decis, se așteaptă să facă un RMN. Sperăm să nu fie… să fie bine. Să fie doar o contuzie puternică. A fost o lovitură puternică, cu fundașul. Se așteaptă decizia medicală, și el așteaptă”, spunea și Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Când s-a accidentat Ianis Hagi

Ianis Hagi, în vârstă de 23 de ani, s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, vineri, de Rangers, pe teren propriu, când a jucat împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Ianis Hagi a primit îngrijiri pe teren, însă nu a mai putut continua meciul, acesta fiind înlocuit apoi cu debutantul Alex Lowry. De asemenea, Ianis Hagi a spus că va lipsi foarte probabil la meciurile din luna iunie ale echipei naţionale, mai exact primele din faza grupelor Ligii Naţiunilor. De menționat este că Ianis Hagi a jucat 27 de meciuri pentru Rangers în toate competiţiile şi a marcat patru goluri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI