25 ian. 2022 | 16:58

Sezon terminat pentru Ianis Hagi. Informații de ultimă oră după operația suferită recent

Sport
Sezon terminat pentru Ianis Hagi. Informații de ultimă oră după operația suferită recent
Pentru Ianis Hagi actualul sezon pare terminat, din cauza accidentării suferite la genunchi

Sezon terminat pentru Ianis Hagi. Internaționalul român are probleme mari la genunchiul la care s-a accidentat, duminică, în timpul partidei din Cupa Scoției, contra celor de la Stirling. Mijlocașul de 23 de ani a suferit o ruptură de ligamente și a fost operat. El va rata întreg sezonul rămas, fiind în dubiu și prezența sa la primele partide ale naționalei în Liga Națiunilor, ce vor avea loc în iunie.

Sezon terminat pentru Ianis Hagi

UPDATE 16.55. Antrenorul Giovanni van Bronckhorst a confirmat faptul că Ianis Hagi a fost supus unei intervenții chirurgicale.

„Ianis a avut nevoie de operație. A făcut-o ieri (n.r. – luni) și din păcate va lipsi restul sezonului. Am vorbit cu el și era optimist și concentrat pe refacere”, a declarat tehnicianul lui Rangers, conform footballscotland.co.uk.

Sezon terminat pentru Ianis Hagi. Internaționalul român a fost accidentat în minutul 11 al partidei cu Stirling, din Cupa Scoției. Deși a încercat să rămână în teren, Ianis Hagi a cerut, după două minute, schimbarea. Inițial, se părea că e vorba doar de o contuzie, ce nu-i va pune mari probleme fotbalistului.

„Da, are o lovitură importantă. Încă nu s-au decis, se așteaptă să facă un RMN. Sperăm să nu fie… să fie bine. Să fie doar o contuzie puternică. A fost o lovitură puternică, cu fundașul. Se așteaptă decizia medicală, și el așteaptă”, a spus și Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar și presa scoțiană anunța că accidentarea nu este atât de serioasă, rezultatele primelor teste fiind favorabile.

Ce se întâmplă cu mijlocașul român

În legătură cu starea lui Ianis Hagi, Football Insider l-a contactat pe Ben Dinnery, un expert în accidentările suferite de fotbaliști și cu conexiuni la clubul de pe Ibrox Park. Acesta spunea că nu pare să fie nimic foarte grav, deși nu excludea nici posibilitatea unor probleme la cartilaje sau menisc.

„În funcție de zona în care s-a produs impactul, vom ști ce trebuie să luăm în considerare. Din informațiile mele, primele teste sunt destul de bune și nu pare să fie nimic serios. Dar, poate să fie orice, de la o simplă contuzie la ligamente avariate sau chiar probleme la cartilaje sau menisc. Pare că a fost mai mult o schimbare făcută din precauție. Testele se vor face doar pentru a se asigura că nu a scăpat nimic neobservat. Dacă totul e în regulă, ar trebui să fie vorba doar de o perioadă scurtă în afara terenului”, a explicat doctorul, conform footballinsider247.

Dar, conform sport.ro, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente și a fost deja operat. El va fi nevoit să lipsească până la finalul sezonului. E pusă sub semnul întrebării chiar și participarea sa la primele partide ale naționalei din grupa Ligii Națiunilor. România va întâlni pe 4 iunie, Muntenegru, în deplasare, pe 7 iunie, Bosnia-Herțegovina, iar pe 11 iunie, Finlanda.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro