28 mart. 2021 | 12:29

Ianis Hagi a dat lovitura în Germania. Reușita lui este istorică și a fost confirmată de presă

Sport
Ianis Hagi a dat lovitura în Germania. Reușita lui este istorică și a fost confirmată de presă
Ce planuri are Ianis Hagi la națională în 2021. Anunțul fotbalistului lui Rangers

Reușita lui Ianis Hagi este istorică și a fost confirmată de presa internațională. La doar 22 de ani este unul dintre cei mai populari și apreciați fotbaliști români din lume. Mijlocașul de la Rangers este pe val. Ce a publicat cel mai mare ziar sportiv din Europa despre fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi a dat lovitura în Germania

Prințul Ianis pare de neînvins. Fiul lui Gică Hagi a făcut istorie în meciul dintre România și Macedonia de Nord prin preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, când a marcat golul care a adus victoria tricolorilor, după ce totul părea pierdut. Selecționerul Mirel Rădoi l-a lăsat pe mijlocașul român să intre pe teren în minutul 76 al partidei, iar starul de la Rangers a dat gol în poarta adversară la doar câteva minute distanță, spre bucuria suporterilor și a colegilor săi de echipă.

Performanțele incredibile ale lui Ianis Hagi sunt recunoscute în presa sportivă internațională, fiul regelui fotbalului românesc fiind unul dintre cei mai titrați și populari sportivi ai momentului. Disciplina, educația, profesionalismul și ambiția de care dă dovadă fiul lui Gică Hagi sunt calitățile care îl recomandă pentru a deveni unul dintre cele mai mari staruri ale sportului rege. Nu doar presa din Scoția îl laudă pe internaționalul român de 22 de ani, ci și publicația Bild, cel mai bine vândut ziar din Europa.

„Ceea ce le va stârni curiozitatea e că îl avem pe fiul lui Hagi și cam atât.”, a declarat jurnalista de origine română Carmen Kayser, în exclusivitate, pentru playsport.ro

Ianis Hagi, vedeta meciului cu Macedonia de Nord

Deși s-au vehiculat, în presă, zvonuri conform cărora relația dintre Mirel Rădoi și Ianis Hagi ar fi una tensionată, acesta fiind motivul pentru care selecți0nerul nu a vrut să-l pună titular pe mijlocașul de la Rangers în partida dintre tricolori și Macedonia de Nord, fiul lui Gică Hagi a dorit să clarifice, odată pentru totdeauna, faptul că el și Mister se înțeleg foarte bine:

„Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial! Nu contează cine dă golurile. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă!”

„Am vrut să arat lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict… Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât.

A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptam, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!”, a declarat Ianis Hagi, la Pro TV.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro