Ce planuri are Ianis Hagi la națională în 2021. Anunțul fotbalistului lui Rangers

Ce planuri are Ianis Hagi la națională în 2021. Anunțul fotbalistului lui Rangers
Ce planuri are Ianis Hagi la națională în 2021. Anunțul fotbalistului lui Rangers

Ianis Hagi a făcut anunțul pe care toți fanii tricolorilor îl așteptau. Ce planuri are mijlocașul de la Rangers pentru echipa națională a României. Fanii vor rămâne impresionați când vor auzi ce are de gând fiul lui Gică Hagi să obțină alături de jucătorii lui Mirel Rădoi.

Ce planuri are Ianis Hagi la națională în 2021

Ianis Hagi este pe val. Internaționalul român în vârstă de 22 de ani se bucură de cea mai bună perioadă a carierei sale, în plină ascensiune. Fiul regelui fotbalului românesc are planuri mari la echipa națională a României și este determinat să obțină cel puțin victoriile pe care le-a dobândit celebrul său tată, Gică Hagi, considerat cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor.

„Veți vedea în 2021 o națională a României mai bună! Vom înflori ca echipă cum am făcut-o și la nivel U21. De la filmulețele cu tata a plecat obsesia mea să devin un bun executant de faze fixe. Dorința noastră mare ne face și așteptările mari. Dar detaliile fac diferența. E normal ca o națiune întreagă să pună presiune.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători de la echipa scoțiană Glasgow Rangers. Deși Real Madrid și Lazio insistă cu oferte bănoase pentru a reuși să-l ia pe Hagi de la scoțieni, mijlocașul român nu a vorbit nimic concret despre o posibilă mutare la o altă echipă de fotbal. Cum s-a adaptat sportivul ritumul impus de către formațiunea scoțiană.

M-am dezvoltat fizic în Scoția, se vede și la teste, dar fotbalul se joacă cu mintea. Eu la 2 ani loveam mingea cu stângul, dar primele amintiri le am cu lovind cu ambele picioare, învățat de acasă”, a declarat Ianis Hagi într-un interviu acordat celor de la FRF.

Ce face Ianis Hagi după antrenamentele sportive de la Rangers

Deși a devenit, în ultimele luni, fotbalistul preferat al presei sportive internaționale, fiind lăudat de către cele mai importante publicații pentru modestia, disciplina și talentul de care dă dovadă pe teren, Ianis Hagi rămâne un sportiv matur și responsabil, care tinde spre mai bine, muncind din greu pentru a-și depăși limitele sportive, fiind covins să întotdeauna este loc pentru îmbunătățiri.

„Am avut antrenori buni. Mai întâi tata, apoi Mutu la tineret, acum Steven Gerrard la Rangers. Asta fac si la club. Încerc să stau cât mai mult după antrenamente să execut lovituri libere. Cred ca am ajuns într-un punct unde sunt un executant foarte bun de lovituri libere, dar, cu siguranță, este multă muncă pe care trebuie să o depun în continuare, să devin perfect.

Fizic sunt foarte bine. Campionatul fiind mai puternic, mai agresiv, a trebuit să mă adaptez. Fotbalul trebuie jucat cu mintea. Nu voi deveni un jucător care-i va da deoparte pe ceilalți, pentru că, stilul meu este altul. Rolul meu în teren este acela de a crea. Cum am spus-o mereu, este mereu loc de mai bine.”, a continuat sportivul român în cadrul aceluiași interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI