Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi. Sigur nu se aștepta la asta. ‘Răspunsul’ incredibil al fotbalistului

Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi. Sigur nu se aștepta la asta. ‘Răspunsul’ incredibil al fotbalistului
Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi. Sigur nu se aștepta la asta. Răspunsul incredibil al fotbalistului

Surpriză uriașă pentru fanii lui Ianis Hagi. Ce lovitură de zile mari i-a dat selecționerul Mirel Rădoi, fix înainte de meciul dintre România și Macedonia de Nord. Sigur nu se aștepta la asta. Ce s-a petrecut la partida de debut din preliminariile CM 2022, acum puțin timp. 

Ianis Hagi a primit lovitura din partea lui Mirel Rădoi

Toți microbiștii români au fost cu ochii pe partida dintre România și Macedonia de Nord. Jucătorii lui Mirel Rădoi au debutat, azi, 25 martie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva macedonenilor. Naționala tricoloră a condus cu 2-0, iar cea mai mare surpriză pentru suporteri a fost că Ianis Hagi nu a evoluat din primul minut, ci a fost rezervă în timpul acestei partide importante.

Deși toți se așteptau ca starul de la Glasgow Rangers să fie titular, selecționerul Mirel Rădoi a decis să-l țină pe banca de rezerve. În minutul 76, Ianis Hagi a primit undă verde și a fost trimis pe teren. Cu toate acestea, echipa Macedoniei a marcat de două ori în decurs de două minute, lucru care i-a demoralizat pe sportivii români.

Reversul medaliei a fost mult mai dulce, atunci când Ianis Hagi a marcat cel de-al treilea gol al partidei dintre România și Macedonia de Nord, în minutul 85 al meciului, iar tricolorii s-au impus, cu un scor 3-2.

Florin Tănase a fost primul care a adus un gol pentru România, în minutul 28 al partidei. Valentin Mihăilă a marcat pentru a doua oară în poarta adversarilor, în minutul 50 al meciului. Fotbalistul a lovit de la 23 de metri, iar mingea s-a oprit în plasa laterală, direct în poarta echipei din Macedonia de Nord.

Până acum, echipele naționale ale României și Macedoniei de Nord s-au mai întâlnit de patru ori, sportivii români aducând victoria, de fiecare dată. Ultimul duel direct dintre cele două reprezentative a avut loc în 2010, când tricolorii s-au impus cu 1-0 într-un meci amical.

Ce declară Ianis Hagi despre jucătorii lui Mirel Rădoi

Acum câteva zile, Ianis Hagi vorbea, într-un interviu pentru cei de la FRF, despre evoluția echipei naționale a României, alături de care speră să atingă mari performanțe. Mijlocașul român are planuri mari pentru viitorul apropiat.

„Veți vedea în 2021 o națională a României mai bună! Vom înflori ca echipă cum am făcut-o și la nivel U21. De la filmulețele cu tata a plecat obsesia mea să devin un bun executant de faze fixe. Dorința noastră mare ne face și așteptările mari. Dar detaliile fac diferența. E normal ca o națiune întreagă să pună presiune.

M-am dezvoltat fizic în Scoția, se vede și la teste, dar fotbalul se joacă cu mintea. Eu la 2 ani loveam mingea cu stângul, dar primele amintiri le am cu lovind cu ambele picioare, învățat de acasă”, a declarat Ianis Hagi într-un interviu acordat celor de la FRF.”, a declarat Ianis Hagi, acum câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI