Ianis Hagi, reacție bizară după meciul cu Macedonia. Gestul pe care l-au văzut toți microbiștii

Ianis Hagi, reacție bizară după meciul cu Macedonia. Gestul pe care l-au văzut toți microbiștii
Ianis Hagi, reacție bizară după meciul cu Macedonia

Ianis Hagi vine cu o reacție bizară pentru fanii săi. Ce a făcut fiul regelui fotbalului după meciul cu Macedonia? Gestul a fost văzut de toți microbiștii, iar puțini dintre suporterii tânărului sportiv au înțeles reacția sa.

Ianis Hagi, reacție bizară. Ce gest a făcut după meciul cu Macedonia?

Suporterii fiului regelui fotbalului a făcut un gest pe care cei mai mulți l-au considerat bizar. Ianis Hagi a explicat din urmă reacția stranie pe care a avut-o chiar de la golul decisiv. Amintim că România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, meciul debutând în preliminariile Campionatului Mondial. Golurile tricolorilor au fost marcate de: Florin Tănase, Valentin Mihăilă și Ianis Hagi.

Ianis e sigur că România urmează să facă pași imenși la Campionatul Mondial din Qatar, cu mențiunea că apariția selecționerului în pragul meciului le-a oferit tutuor jucătorilor un plus de moral. „În ultimele 15 minute nu am fost atenți, ca echipa. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucători.

Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial! Nu contează cine dă golurile. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă!”, a declarat Ianis Hagi, la Pro TV.

Ce a vrut să arate selecționerul lui Rangers?

Ianis Hagi a marcat golul decisiv aseară și s-a bucurat alături de Mirel Rădoi de reușită. Mijlocașul lui Rangers a explicat ulterior gestul său de la finalul partidei. Tânărul sportiv a susținut că a vrut să demonstreze că între el și „Mister” nu există nicio problemă sau vreun conflict în toată regula după cum s-a vehiculat.

Succesul împreună și momentele tensionate și de bucurie trăite unul alături de celălalt nu lasă loc de asemenea dispute, mai cu seamă că apariția sa pe teren a fost o reală bucurie pentru toți.

„Am vrut să arat lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict… Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptam, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!”
Iianis Hagi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI