07 dec. 2022 | 16:07

Horoscopul sănătății în decembrie 2022, oferit de Mihai Voropchievici. Ce zodii vor avea probleme

Horoscop
Horoscopul sănătății în decembrie 2022, oferit de Mihai Voropchievici. Ce zodii vor avea probleme
Horoscopul sanatatii in decembrie 2022, oferit de Mihai Voropchievici. Ce zodii vor avea probleme

Luna lui decembrie aduce schimbări pe plan sanitar pentru câteva dintre zodiile horoscopului european. În perioada mai rece a anului, când virozele circulă în aer, iar imunitatea scade, nativii sunt sfătuiți să fie atenți la posibilele probleme de sănătate. Ce spune astrologul Mihai Voropchievici.

Horoscopul sănătății în decembrie 2022

Berbec

„Acordați o mai mare importantă sănătății începând cu data de 22 decembrie. E bine să vă odihniţi îndeajuns. Masajul coapselor, al spatelui, genunchilor este benefic în cazul vostru. Până pe 7 decembrie, aveţi grijă ce mâncaţi. Ficatul poate fi obosit.”, spune Mihai Voropchievici la Antena 3.

Taur

Nu e recomandat să îți schimbi regimul alimentar, iar astrele te sfătuiesc să nu te agiți foarte mult, să nu faci excese, pentru ca de Crăciun și Revelion să fii bine.

Gemeni

Până pe data de 22 decembrie nu vei avea nicio problemă, însă în apropiere de Crăciun vei primi câteva atenționări pe care nu trebuie să le ignori. Ai nevoie de masaj și de un control cardiologic.

Citește și Zodiile care au început de an fulminant. Le ies toate planurile în primele luni din 2023

Rac

„Rațiunea vă dă stabilitate până pe 25 decembrie. Masați fața și capul, acordați inimii cinste, fără prea mari emoții. Sunt recomandate plimbările seara și dimineața.

Odihniți-vă suficient să aveți un final de an cu sănătate. Masați-vă pieptul, blând, în zona inimii. Intuiția trebuie mereu ascultată.”, te sfătuiește numerelogul.

Leu

Medicii te sfătuiesc să faci mișcare, sport și să mănânci alimente mai slabe în calorii, pentru ca starea ta de spirit să fie mult mai bună.

Fecioară

Numerologul îți recomandă să faci un control medical la oase și la spate, deoarece ai putea dezvolta probleme la zona lombară. De asemenea, ai nevoie de masaj și să îți îmbunătățești circulația periferică.

Balanță

Urmează o perioadă dificilă pentru tine, dar dacă te odihnești cum trebuie, nu vei avea probleme. Trebuie să te relaxezi și să dormi mai mult, deoarece te confrunți cu insomnii.

Scorpion

Sănătatea ta trebuie atent monitorizată. Nu e recomandat să faci schimbări importante în regimul alimentar, dacă faci sport la sală.

Săgetător

Stai foarte bine cu sănătatea și te bucuri de o lună decembrie ca în povești, alături de toți cei dragi. Nu ar strica să pleci și într-o excursie.

Capricorn

Ai suferit anumite fluctuații în greutate, de-a lungul anilor, de aceea trebuie să ai grijă la ceea ce mănânci. Ai nevoie de masaj pentru coapse, genunchi și spate.

Vărsător

„Atenție la vise și la capacitățile extrasenzoriale, însă rămâneți cu picioarele pe pământ! Ritmul vieții se întețește. Nu mai faceți nimănui pe plac.”, spune Mihai Voropchievici.

Citește și Zodiile cu care poți să ai o relație în decembrie 2022. Cu acești nativi ești compatibilă

Pești

Specialiștii îți recomandă să consumi sucuri naturale și să mănânci alimente bogate în vitamine și fibre, pentru a-ți întări sistemul imunitar, în această perioadă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Beckham vs Wahlberg în instanță. De ce au ajuns cei doi foști prieteni la război
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro