07 dec. 2022 | 08:47

Zodiile care au început de an fulminant. Le ies toate planurile în primele luni din 2023

Horoscop
Zodiile care au început de an fulminant. Le ies toate planurile în primele luni din 2023
Zodiile care au inceput de an fulminant. Le ies toate planurile in primele luni din 2023

Anul 2023 aduce multe surprize pentru zodiile horoscopului european. Cine sunt nativii care se bucură de succes, prosperitate și belșug pe toate planurile, în primele luni ale anului viitor. Verifică, mai jos, dacă te numeri printre cei băftoși.

Ce zodii au noroc în primele luni ale anului 2023

Berbec

Vei primi oportunitatea la care ai visat de câțiva ani încoace și vei profita de ea cât se poate de mult. Visele ți se îndeplinesc și vei avansa foarte mult în carieră.

Taur

În primele luni ale lui 2023, vei avea timp să te gândești cu atenție la toate deciziile pe care le-ai luat în ultima perioadă. Apelezi la introspecție și îți faci ordine în propria viață.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni începe anul 2023 în forță, se va bucura din plin de iubire în relația de cuplu, mulți bani în cont și va avansa în carieră.

Citește și Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna decembrie. Zodia care are noroc în fiecare zi

Rac

Toate îți merg bine în ianuarie și februarie 2023. Relația cu actualul partener de viață parcă te-a făcut să înflorești, motiv pentru care ești o persoană total schimbată.

Leu

Pentru tine, începutul anului viitor aduce câteva probleme, în special pe parte profesională. Astrele te sfătuiesc să fii mai temperat și să nu te grăbești cu anumite concluzii.

Fecioară

Ai puterea de a-ți stăpâni emoțiile și devii o persoană mult mai echilibrată. La jobul actual lucrurile nu merg atât de roz, te gândești să-ți dai demisia și să cauți în altă parte.

Balanță

În prima perioadă a anului viitor, vei începe să faci ordine în gânduri și în suflet și vei tria persoanele care au rămas pe lângă tine. Nu ai încredere în anumiți indivizi, motiv pentru care îi vei pune la testare.

Scorpion

Nativul Scorpion este considerat norocosul anului 2023. Vei începe anul în forță, lucrurile se vor așeza pentru tine pe toate planurile posibile.

Săgetător

Vei face mari eforturi pentru a ieși din zona de confort. Vrei să te autodepășești, să avansezi în carieră și să devii o versiune mai bună de-a ta.

Capricorn

Începutul lui 2023 te găsești timorat, îngrijorat și pus pe gânduri. Simți că nu îți găsești nicăieri locul. Ai nevoie să vorbești cu un specialist.

Citește și Zodiile cu care poți să ai o relație în decembrie 2022. Cu acești nativi ești compatibilă

Vărsător

În primele luni ale anului viitor te vei mobiliza pe plan profesional, vei câștiga venituri substanțiale și te vei bucura de tot ce este mai bun.

Pești

Începi anul cu dreptul și câștigi anumite oportunități incredibile pe plan profesional. Vrei să îți deschizi propria afacere și ai parte de tot sprijinul celor din jur.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro