Zodiile cu care poți să ai o relație în decembrie 2022. Cu acești nativi ești compatibilă

Zodiile cu care poți să ai o relație în decembrie 2022. Cu acești nativi ești compatibilă
Cu ce zodii poți să ai o relație în luna decembrie?

Astrologii vin cu noi detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Experții au adus în prim-plan nativii cu care poți să ai o relație în luna decembrie. Cu anumite semne ești foarte compatibil și simți că poți lega relații fabuloase în special în această perioadă de sărbători. Iată care sunt zodiile cele mai iubitoare și cu gânduri serioase! Trebuie să le păstrezi neapărat în jurul tău.

Zodii cu care poți avea o relație în decembrie 2022: cu cine ești compatibil

Berbec: cel mai bine te potrivești cu Leu, Taur, Săgetător și Gemeni. Ai nevoie lângă tine de oameni care sunt plini de energie, pozitivi și foarte distractivi. Poți transforma o prietenie dintre ei într-o relație extrem de stabilă.

Taur: cel mai bine te potrivești cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești, Berbec. Aceștia pot să îți ofere emoții fabuloase și o dragoste așa cum ai vrut toată viața.

Gemeni: cel mai bine te potrivești cu Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Vărsător, Berbec și Taur. Trebuie să nu mai umbli cu capul în nori și să îți aduci mai des picioarele pe pământ. Nu mai bate câmpii!

Rac: cel mai bine te potrivești cu Taur, Fecioară, Scorpion și Pești. Se poate ca viața ta să fie mai haotică în acest moment, dar lucrurile se vor rezolva în timp.

Leu: cel mai bine te potrivești cu Leu, Săgetător, Rac, Balanță, Berbec. Te bucuri cel mai mult de compania prietenilor și de viziunea genială pe care o ai asupra vieții. Vrei să ai parte de momente din ce în ce mai valoroase.

Fecioară: cel mai bine te potrivești cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn și Pești. Încearcă să îți alegi mai bine cuvintele pentru că de cele mai multe ori ești interpretat greșit de oamenii din jurul tău.

Balanță: cele mai bine te potrivești cu Gemeni, Vărsător, Leu și Săgetător. Se poate să nu te implici prea serios în relații, dar pentru omul potrivit o să schimbi asta la tine. Nu uita că totul are și un sfârșit.

Scorpion: cel mai bine te potrivești cu Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn. Încearcă să nu mai cercetezi trecutul oamenilor din jurul tău. Alege să crezi lucrurile pe care le ai în fața ta.

Săgetător: cel mai bine te potrivești cu Pești, Berbec, Leu, Balanță, Vărsător. Ești pus la încercare în sector amoros și trebuie să înveți lecții dure de la viață în această perioadă.

Capricorn: cel mai bine te potrivești cu Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Capricorn. Ai vrut de ani buni să ai pe cineva cu care să îți împarți viața, iar acum se pare că ești mai aproape de partenerul perfect.

Vărsător: cel mai bine te potrivești cu Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător. Este posibil ca familia ta să aibă un cuvânt de spus la adresa partenerului tău.

Pești: cel mai bine te potrivești cu Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn și Pești. Te gândești mai mult la carieră și vrei să ai conturi pline înainte să te stabilești la casa ta.

Urmăriți Playtech.ro și pe