15 dec. 2023 | 14:00

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie cu Mariana Cojocaru. Se schimbă complet structura stării noastre VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop săptămâna 18-24 decembrie cu Mariana Cojocaru. Se schimbă complet structura stării noastre VIDEO EXCLUSIV
Horoscop săptămâna 18-24 decembrie cu Mariana Cojocaru

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, pentru săptămâna următoare.

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023

Soarele își face deja bagajele în Săgetător și intenționează să își continue călătoria sa astrocălăuzitoare prin Capricorn. Se schimbă complet structura stării noastre de spirit! E o perioadă în care periplul aventurier devine unul cu totul altfel. Era riscant în Săgetător, o viață trăită la cote maxime. Dorința e acum de a simți pământul sub picioare, să fim în siguranță.

Vom gândi la rece, vom verifica terenul înainte de a păși. Constelația Capricornului își dorește să ne modeleze pe toți în așa fel încât, zona aceasta de siguranță să fie una aievea. Rar sunt cei care se vor aventura doar de dragul aventurii. Ne vom încăpățâna cu toții să ne controlăm emoțiile, să ne simțim protejați și să îi protejăm pe cei dragi nouă.

Soarele în Capricorn îi favorizează pe cei spirituali

Unii se vor încăpățâna în sensul cel mai bun, să se protejeze de agitația cotidiana, să se cuibărească într-un colțișor, departe de lume. Este săptămâna luminii pe care o vom aprinde din interior! Datorită alianței, complicității progresiilor solare în rezonanță cu Mercur retrograd, câștigătorii adevărați sunt cei cu spiritualitate elevată, înălțătoare. Au un grad înalt de evoluție spirituală, ei strălucesc pe interior și se va vedea la exterior!

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Este o săptămână în care lucrurile vor intenționa să devină active în așa fel încât să ducă la soluționarea unor chestiuni foarte importante, care țin de acte, facturi, atragerea anumitor beneficii pentru o muncă prestată în ultimele luni. Pot apărea agende de lucru unde familia e parte integrantă și nu este pusă deoparte sau la colț.

Ne vom ocupa și de sănătate, pentru că se spune că intrarea Soarelui în Capricorn poate activa lucruri care țin de sistemul osos. Adică reumatism, probleme cu coloana și de frig, lucruri care pot ține de cap, migrene, gât. Marte activ și Mercur retrograd nu sunt foarte prietenoase cu articulațiile, cu alunecușul, cu deplasările, cu șofatul. Trebuie să rămânem în gardă și raționali!

Horoscop Berbec / Ascendent Berbec

O situație care părea fără ieșire s-ar putea remedia săptămâna aceasta cu ajutorul progresiilor solare. Astrele susțin sau predispun, omul dispune. Nu este vorba de situații grave, de natură karmică, cu cauze profunde în vieți anterioare sau trecut nerezolvat și tot amânat. Ca și concluzie, puteți fi mult mai eficienți. Axa karmică din Berbec și din Balanță ne atenționează că unele persoane care au lăsat lucrurile în stand by, care le-au ignorat, care au gândit că nu trebuie totul forțat în viață, că mai bine îți păstrezi zona de confort, de liniște, vor analiza dacă ceea ce și-au propus sau demersurile făcute trebuie tratate cu maximă responsabilitate. Ne gândim la un Soare care intră în Capricorn, o zodie cardinală ca Berbecul, un Soare care va face cuadratură cu axa de destin din Berbec și Balanță. Adică putem fi constrânși să vedem o realitate, să o înțelegem și să o soluționăm. Unele vin din vieți anterioare. Karma e o acumulare, e un bagaj cu care tu vii din trecut. Din când în când trebuie să îl desfaci, să vezi cum stai, care e starea lucrurilor din valiză, ce scoți, ce schimbi…

Taur / Ascendent Taur

Puteți să primiți o invitație de la cineva sau chiar voi să o lansați celor apropiați. Evenimente cu ștaif, cu interes sau care anunță un succes sau altceva, cu încărcătură mare în familie. Taurul este o zodie de Pământ și, în momentul în care Soarele va intra în constelația Capricornului, tot zodie de Pământ, lucrurile vor funcționa în așa fel încât relațiile care țin de prieteni, de anturaje importante și cu greutate, sau de relația cu cei mici, vești care țin de așa ceva sau dorința de a comunica pentru cei care nu primesc vești cu cei dragi, lucrurile acestea vor face parte din tabloul de destin al săptămânii următoare. Progresiile solare vor fi în cea de-a cincea casă a horoscopului vostru general, acolo unde sunt emoțiile, trăirile, sentimentele. Și cum se duce pe o zonă unde aspectul acesta, trăirea, sentimentele vor fi active, evident că dragostea va ocupa un loc foarte important.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Și la voi cineva vine cu un bonus, cu ceva prin care să puteți să dregeți busuiocul, după cum indică Mercur retrograd. Prin urmare, unii vor avea parte de bine, alții pot să repare ceva, să plătească o restanță, să îndrepte o gafă, pot premia pe cineva care merită. Adică își pot onora o promisiune, un angajament.

Rac / Ascendent Rac

Săptămâna în care familia e prioritară! Avantajați sunt cei căsătoriți sau într-o relație stabilă, cu parteneri și jumătăți compatibile sau care sunt protejați de mamă. Aici e vorba de cei care au nevoie mereu de suportul ei, Racul în general raportează totul cu mama sau cu idea de matern. Prin urmare, vin zile în care, dacă ai o relație sigură, stabilă, statornică, fără tensiuni sau sunteți căsătoriți și ați nimerit un partener compatibil, atunci lucrurile pot funcționa destul de bine. Cei care nu sunt în relații sigure, acolo pot să apară tensiuni. Cei care sunt în anumite parteneriate (sociale, lucrative, profesionale) acum se trage linia și se face un soi de bilanț, împărțire. Care, cum și-a onorat angajamentele, cum se împart bunurile sau banii.

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Leu / Ascendent Leu

Sănătatea este prioritatea numărul unu a săptămânii, fie că e a voastră, fie că e a cuiva drag și apropiat. Pot să apară, datorită lui Mercur retrograd și a Soarelui care se pregătește să intre în Capricorn, sarcini neașteptate la locul de muncă sau restanțe care trebuie onorate și aduse la zi. Este o săptămână în care trebuie să vă onorați toate angajamentele pentru ca, pe urmă, să puteți răsufla ușurați. Pot să apară niște lucruri, evenimente, sarcini profesionale care trebuie rezolvate pe ultima sută de metri.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Beneficii și daruri de la copii, cu clinchete de bucurie! Cei fără copii se pot bucura de un plus pe zona care ține de relațiile de suflet, de familie, cu părinții, rudele sau prietenii. Acolo pot apărea evenimente speciale, dar în sensul bun. Unele Fecioare, zodie de Pământ, se pot regăsi cu prietenii, iar intrarea Soarelui în Capricorn este de bun augur și pentru ele.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Încercați să creați echilibru între carieră și viața de familie. Unele Balanțe schimbă locul ca să atragă norocul, deci se prefigurează anumite schimbări. Unii nativi se pot gândi deja la o schimbare de genul acesta, fie că e vorba de adresă, de locație. În cumpănă vor sta foarte mult cele care sunt pe un job sau care sunt plecate la drum lung, în străinătate. Cele mai multe Balanțe vor avea nevoie de tihnă, de timp de analiză și gândire, de reconectarea la ceea ce înseamnă latura rațional cu tradițional. Chiar și cu glia, de unde își au rădăcinile.

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Scorpion / Ascendent Scorpion

Deplasări mici și mărunte sau una mare și cu valoare! Doar precauție pentru că există ceva risc de accidente de la Mercur retrograd care rezonează cu Soarele. Cu răbdarea, treci marea! La unii sunt posibile blocaje de comunicare, dispute sau certuri. Încercați să fiți temperați, diplomați, cuminți, să gândiți de două ori înainte de a spune ceva, de a arăta codița cu venin. La alții, vor fi rezolvări pentru a vă găsi tihna, pacea, liniștea.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Cheltuieli, facturi neașteptate sau câștiguri compensatorii pentru munca prestată și neremunerată, amânată. Ceva bani restanți sau bonusuri se pot contura. Ține și de persoanele din ecuația respectivă, nu doar de voi. Atenție ce cumpărați, să nu fie vreun obiect defect, să vă informați de performanța lui deoarece, pe Mercur retrograd, achizițiile pot să ascundă ceva sau să aibă probleme. Trebuie să vedeți obiectele înainte.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Un mare plus de energie benefică de la Soare, care se anunță destul de promițător pentru constelația Capricorn. Cum veți administra și cum veți gestiona energia depinde doar de voi, ca să fie și profitabilă. Se pare că vedetele săptămânii sunt Capricornii din primul decan.

Citește și: Horoscopul norocului 2024 cu Mariana Cojocaru. Cea mai norocoasă zodie a anului următor VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Vărsător / Ascendent Vărsător

Este bine să evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales dacă sunteți provocați de altcineva. Puteți avea chiar dreptate, dar luați-vă un timp prețios de gândire înainte de a acționa. Pot să apară tot felul de oportunități interesante, să spuneți „da” și apoi să realizați că lucrurile funcționează într-un fel sau altul. Prin urmare, contează finalitatea, deznodământul unor astfel de provocări, oportunități, invitații. Timpul se dovedește un sfenic bun în cazul vostru și nu acționați impulsiv. Nu e nici timpul, nici locul. Gândiți mult înainte de a răspunde cu „da” sau a fi foarte radical, și a răspunde cu „nu”. Trebuie găsit un numitor comun și să lăsați o portiță de comunicare deschisă ca lucrurile să intre în zona plăcută, de temperanță, echilibru și armonie.

Citește și: Horoscopul sănătății 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme tot anul VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Pești / Ascendent Pești

Reuniuni de familie sau cu prietenii. Se pare că puneți țara la cale sau cineva din familie/anturaj pot să acționeze ca atare. Veți depăna amintiri sau vă gândiți la persoane care v-au fost foarte dragi în trecut. Faceți în așa fel încât să reactualizați acele relații, să facă parte din viața dvs., mai ales când e vorba de rude. Vreți să vă auziți, să comunicați, să păstrați vie comuniunea și calea de comunicare. E o chestiune de apartenență, de familie, de interior, de siguranță emoțională. E o perioadă în care se spune că, profesional și social, puteți să puneți la cale ceva, să demarați ceva care să fie profitabil. Pentru unii e pecuniar, pentru alții spiritual sau chiar în sensul de a îi ajuta pe cei defavorizați, pe ccei mai puțin norocoși decât voi.

Citește și: Horoscopul banilor 2024 cu Mariana Cojocaru. Ce zodii vor fi atinse financiar de zeul Mamona VIDEO EXCLUSIV

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook.
Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro