08 dec. 2023 | 16:01

Horoscopul norocului 2024 cu Mariana Cojocaru. Cea mai norocoasă zodie a anului următor VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscopul norocului 2024 cu Mariana Cojocaru. Cea mai norocoasă zodie a anului următor VIDEO EXCLUSIV
Horoscopul norocului 2024 cu Mariana Cojocaru

Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 16:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube. Azi vom vorbi despre horoscopul norocului pentru anul 2024 și ce îi așteaptă pe nativii celor 12 semne zodiacale.

Horoscopul norocului 2024

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a făcut analiza anului, pentru toate zodiile în parte. Ce ne aduce anul care vine? Ce zodie va avea parte de noroc în general și la bani? Sau cine va avea parte de noroc în dragoste? Cine va avea parte de dorințe îndeplinite?

Taur, cea mai norocoasă zodie din 2024

Conform astrogramei generale a anului 2024, norocul scris în stele aparține zodiei Taur și îmbracă diverse forme. Unii vor avea starea de spirit crescută, alții bani, câștiguri și alții în justiție. Pentru cei cu caracter sincer, deschis, tranșant. La unii, norocul poate veni pe sănătate.

Tranzitele lui 2024 vor aduce bonusuri pentru acești nativi. Unii vor avea parte de niște evenimente care numai la noroc pot fi marcate, pentru că există un noroc divin înscris pe astrograma generală. Dar este și un Uranus retrograd la granița dintre ani, deci atenție la cum valorificați acest noroc ca să vă fie benefic, ci nu potrivnic.

Printre planetele pe care zodia Taur le are în anul următor se numără și Jupiter, marele noroc, marele benefic și marele în toate. Vom vorbi și despre asteroidul Ceres, care va fi la trecerea dintre ani în Săgetător, deci e vorba de rod.

Săgetătorul se bucură de rod și de bani în 2024

Horoscopul norocului 2024. Pe locul doi, după Taur, se află zodia Săgetător. Aici discutăm despre beneficii, recolte, rod, profit, câștiguri din munca grea a câmpului. În esență, rodul înseamnă noroc și bani. Pentru a face casă bună cu Venus, planetă feminină considerată și a fertilității, micul noroc tratează chestiuni care să vă dea o stare constructivă.

La o a doua vedere, Ceres va face opoziție cu Vesta din Gemeni, un alt asteroid foarte interesant care nu se referă direct la noroc, dar în subsidiar poartă norocul vestalelor, a persoanelor cu mintea limpede, cuminți, cu o moralitate impecabilă. Adică a oamenilor cinstiți! Face selecția între Săgetător și o parte din nativii zodiei Gemeni.

Gemenii corecți, cinstiți, cu suflet mare vor fi norocoși

De ce doar o parte din Gemeni? Pentru că la debut de an, planeta patron a zodiei va fi retrogradă, deci selectivă. Doar cei care sunt foarte corecți, cinstiți, foarte isteți, cu suflet mare și generos, intelect viu din punct de vedere spiritual vor avea noroc. Astrologia este domeniul care ține de spiritualitate și se ocupă de minte și de suflet, ca să avem grijă de trup. Sau, după cum știți deja, e vorba de spiritele superioare.

Zodii norocoase în 2024

Horoscopul norocului 2024. Leii și Vărsătorii au liber să își aleagă drumul norocos

Nu par îngrădite în a găsi noi filoane norocoase în 2024 nativii din zodiile Leu și Vărsător. Unii se pot confrunta cu aspecte ce țin de Lilith sau de Saturn, secrete pe care le vor afla pe parcursul anului. La cumpăna dintre ani, este liber în constelația lor. Nu vor avea planete care să îi ăngrădească, dar nici planete care să constituie bonusuri ieșite din comun. Oricum, pe parcursul anului lucrurile se vor mai schimba.

Berbecii și Balanțele vor avea un an karmic

La extreme, deci una din variantele foarte bune, sunt vizați nativii din zodia Berbec, într-o proporție mai mare, și Balanță, în altă proporție mai mică. Nu e de joacă deloc cu axa karmică în Berbec și Balanță deoarece, fiind un an karmic pentru ei, roata se poate întoarce într-o bună zi, în sensul în care anul acesta pot fi pe val, pot avea beneficii excepționale, și alții, în anii următori, se pot trezi la extrema cealaltă.

Atenția trebuie să fie distributivă, ce și cum gândiți, mai ales cum lăsați loc de bună ziua. În plus, depinde unde aveți înscrise pe casele zodiacale, pentru că ele trebuie combinate cu planetele de la naștere, adică planetele ursitoare. Prin urmare, diferența o face astrograma personală complexă, karmică.

Horoscopul norocului 2024. Berbeci și Balanțe, noroc în dragoste

Dacă ai norocul divin înscris la naștere, într-o altă zodie decât cea de naștere, indiferent de zodia în care te-ai născut, de acolo o să îți sară norocul în drum, în buzunar, în brațe, pe carieră sau unde aveai înscris această poziție în momentul în care ai venit pe lume.

Dar există și varianta cealaltă: dacă ai Saturn retrograd într-un sector al banilor pe astrograma de la naștere, să nu te aștepți, pe tot parcursul vieții, că vei avea câștiguri sau beneficii. Pentru că acolo e marcat blocaj, nu e prioritate pentru existența asta sau alte lucruri pe care trebuie să le înțelegi cu trecerea timpului.

Tot nativii născuți în zodia Berbec sau Balanță pot avea un mare avantaj în dragoste, în special cei tineri. Vezi sortit, destinat, spirit sau suflet pereche.

Citește și: Horoscopul sănătății 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme tot anul VIDEO EXCLUSIV

Leii și Vărsătorii au noroc în carieră în 2024

Horoscopul norocului 2024. Dacă este să analizăm așa, unii pot avea noroc pe zona de carieră. Este vorba de unii nativi din zodiile Leu și Vărsător. Pentru cei cu ascendent în Săgetător, lucrurile vor sta diferit.

Citește și: Horoscopul banilor 2024 cu Mariana Cojocaru. Ce zodii vor fi atinse financiar de zeul Mamona VIDEO EXCLUSIV

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 16:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube.
Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trei milioane de pensionari, bani în plus. De când cresc veniturile
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Statul plăteşte câte 15.000 de lei. Românii ce vor primi cele 2 vouchere. E urgent
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro