01 dec. 2023 | 16:00

Horoscopul sănătății 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme tot anul VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscopul sănătății 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme tot anul VIDEO EXCLUSIV
Horoscopul sănătății 2024 cu Mariana Cojocaru

Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 16:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube. Azi vom vorbi despre horoscopul sănătății pentru anul 2024 și ce zodii vor avea probleme de sănătate.

Horoscopul sănătății 2024

La cumpăna dintre ani, mulți fac ritualuri vechi pentru a atrage o sănătate bună. De la usturoiul agățat deasupra ușilor și ferestrelor, la plante sau grâul proaspăt încolțit, românii caută spor în casă și sănătate. După anii grei, cu pandemie mondială, oamenii realizează importanța sănătății fizice, mentale și cea psiho-emoțională, sănătatea cuplului, cea socială, precum și sănătatea energetică. Este foarte important cu cine intrați în contact.

În 2024, unele semne zodiacale vor fi protejate, iar altele sunt vulnerabile. La granița dintre ani, Luna albă – care guvernează sănătatea bună – va fi în Fecioară, iar Luna neagră – care guvernează sănătatea mai puțin bună – va veni și va strica planurile Lunii albe. La debutul anului, Lilith va fi în Fecioară, semn de șicane pentru sănătate. Va fi un an ca în povestea cu Neghiniță!

Sfaturi generale pentru 2024

Aveți grijă la impactul pe care îl au vremurile și vremea asupra voastră. Vin informații în cascadă, mulți sunteți agitați și nu știți cum să împăcați ziua și noaptea, în așa fel încât să vă puteți destresa. Trebuie să înțelegeți că organismul, la un moment dat, își cere drepturile. Avem impresia că tinerețea funcționează până la anumite vârste de seniorat, dar nu e așa. Unii muncesc până la epuizare, lucru care înainte nu era un flagel.

Munca înnobilează, este adevărat, dar începe să facă victime și între tineri. De la o anumită vârstă trebuie să știm cum să ne acordăm timp pentru noi. Să readucem organismul periodic în parametri normali. Suntem agitați datorită vremurilor, dar nu trebuie să accelerăm mereu ritmul. Vrem să ajungem primii, dar uităm de ce facem asta.

Horoscopul sănătății 2024 Berbec

Mare grijă la sănătate în 2024, te vizează în mod direct. Afecțiuni mascate, mocnite, ascunse, greu de depistat și diagnosticat, cu cauze karmice, din trecut, complexe, grele. Sunt lucruri neînțelese sau neasimilate, refuzate de voi ca informație. Își au originea sau cauza în trecut sau în viețile anterioare. Este vorba de un cumul și poate fi descifrat cu adevărat, pentru a declanșa mecanismul de înețelegere, ameliorare și apoi vindecare.

Horoscopul sănătății 2024 Taur

Sănătatea este un barometru sentimental și emoțional, cu afecțiuni care pot apărea brusc și pot scăpa de sub control. Adică au risc destul de mare de cronicizare. Nu trebuie să vă îmbolnăviți sau să fiți bolnavi. Trebuie să vă dați seama de cauzele ascunse, cărora nu prea le dați importanță pentru că aveți o robustețe nativă. Le ignorați sau pur și simplu nu le știți. E bine să gândiți așa, la robustețe, dar există cazuri în care, dacă nu primești semnale de la organism, în timp se agravează afecțiunile și pot escalada brusc.

Horoscopul sănătății 2024 Gemeni

Anul 2024 debutează cu Mercur în retrograd în Săgetător, deci nu numai că este în cădere, va fi și retrograd. Pentru voi, atenția chiar trebuie să fie mare sau, dacă nu e vorba de sănătatea dvs., e vorba de sănătatea cuiva din familie, rude apropiate. Acest lucru vă poate afecta latura psiho-emoțională, asta indică astrograma personală.

Horoscopul sănătății 2024 Rac

Ocultația Lună albă, patroana voastră astrală, – Lună neagră vă atenționează asuptra sănătății. În primul rând, datorită poziției acestei ocultații poate fi indicat un risc crescut de accidente. Atenție la perioadele faste și nefaste, la intervenții chirurgicale, stomatologice sau de altă natură medicală.

Horoscopul sănătății 2024 Leu

Cum anul ce vine are ca patronaj Soarele, semnele par a fi bune pentru voi. Atenție la afecțiuni și la durerile psiho-emoționale din trecut și nu numai. Sunteți puternici în aparență, pentru că aveți scuturi și așa arătați, dar, în esență, sunteți foarte vulnerabili pe interior, chiar dacă nu arătați.

Horoscopul sănătății 2024 Fecioară

Veștile nu sunt foarte bune. În 2024, un ochi plânge, altul râde. Dacă nu ar fi cuadratura Lună albă – Lună neagră cu Mercur retrograd în Săgetător și cu Marte, aveți nevoie de încurajare. Sunteți foarte pedante și atente cu sănătatea voastră, ușor ipohondre, și deja aveți grijă de voi. Dar 2024 va fi dificil pentru sănătatea dvs., până spre finele lunii iulie.

Horoscop sănătate 2024

Horoscopul sănătății 2024 Balanță

Din vară, se anunță nori negri pe sănătate, pentru unii chiar amenințători. Dacă sunteți tineri, sunt șanse să nu fiți afectați. Unii da, dar majoritatea nu. Cauzele sunt profunde, țin de karma lui Lilith și de astrograma personală. Totul este diferențiat.

Horoscopul sănătății 2024 Scorpion

Cei care și-au rezolvat cu adevărat problemele de sănătate karmică în ultimii 2 ani pot sta liniștiți! Cei care nu au rezolvat sau au ignorat se pot trezi cu cronicizări bruște, vești șoc, care îi pot lua prin surprindere sau vești care pot să țină de alții.

Horoscopul sănătății 2024 Săgetător

Steliumul din constelația voastră, cu aspecte pozitive pentru unii centauri, arată structuri foarte bune. Pentru unii pot anunța afecțiuni ascunse, ciudate, dubioase. Diferențele sunt de natură astro-comportamentală între schizotimicii și ciclotimicii zodiei.

Horoscopul sănătății 2024 Capricorn

Presiune mare pe sănătate la cumpăna dintre ani, dar veți primi un plus de energie de la Soare! Este o veste bună. Mare atenție la cei plecați în străinătate, la cei care au de făcut deplasări sau care au tot felul de dileme de natură comportamentală, spirituală, structură energetică importantă. Sănătatea este în legătură cu tranzitele planetare și cu partea care ține de tranzitele selenare, ale Lunii.

Horoscopul sănătății 2024 Vărsător

Uranienii par a fi protejați, la o primă vedere, dar Uranus rămâne retrograd la debut de 2024. Prin urmare trebuie să fiți și voi destul de atenți și să acordați organismului valoarea care trebuie. Deci trebuie să vă ocupați de voi, vigilență maximă, crescută. Saturnienii par a fi vulnerabili în prima jumătate a anului datorită opoziției lui Saturn cu această ocultație Lună albă-Lună neagră în sectorul astral al sănătății și al afecțiunilor care pot scăpa de sub control, se pot croniciza. În cazul bolilor deja cronice, atenția trebuie să fie și mai mare de atât.

Citește și: Horoscopul Orientului Îndepărtat cu Mariana Cojocaru. Cu ce zodie ești compatibil în funcție de elementul cu care te identifici VIDEO

Horoscopul sănătății 2024 Pești

Anul 2024 o să fie plin de hățișuri și de labirinturi în acest sector astral al sănătății voastre. Cei robuști pot sta fără griji. Robustețea astrală, nu neapărat kg fizice. Cei mai mulți sunt foarte sensibili, iar opoziția Saturn cu Lilith în 2024, apoi opoziția Lună neagră cu Neptun, pot indica afecțiuni ascunse, neștiute, de altă natură, care nu neapărat ies la aparate. Pentru unii pot indica suferințe, supărări, suspine, ce pot afecta nativii în mod direct sau rudele apropiate, de gradul I. Este important, în prima jumătate a anului, să vă ocupați mai mult de voi.

Citește și: Horoscopul banilor 2024 cu Mariana Cojocaru. Ce zodii vor fi atinse financiar de zeul Mamona VIDEO

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 16:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube.
Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro