Horoscop. De ce sunt înșelate femeile, în funcțiile de zodia pe care o au

Horoscop. De ce sunt înșelate femeile, în funcțiile de zodia pe care o au
Horoscop. De ce sunt înșelate femeile,

Horoscop. De ce sunt înșelate femeile, în funcție de zodia lor. Una dintre cele mai mari temeri ale femeilor în ce privește viața amoroasă este infidelitatea partenerului. Iată motivul pentru care partenerul ar putea fi tentat să te înșele, în funcție de zodie. Astrologii au găsit aceste motive!

Horoscop. De ce sunt înșelate femeile

Berbec

Femeile Berbec au un caracter puternic, iar asta îi sperie pe mulți bărbați. Cum nu toți bărbații reușesc să gestioneze lucrurile cu un temperament puternic au reprezentantelor lor, aceștia ar putea fi tentați să înșele pentru că nu mai suportă să fie dominați în relație.

Taur

Femeile Taur par a fi gospodinele perfecte, dar adevărul este că uită să acorde atenție partenerului la capitolul amoros. Munca devine foarte importantă pentru ele, iar planul erotic cade pe planul doi. Bărbații înșeală în relație, dacă se vor simți neglijați.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt foarte sociabile și se pot împrieteni mai ușor decât ar trebui cu alți bărbați. Partenerii se pot simți jigniți dacă vad că ele flirtează cu altcineva și pentru a plăti cu aceeași monedă ar putea merge chiar mai departe decât ar trebui.

Rac

Femeile Rac sunt printre cele mai sensibile din horoscop, iar unora dintre bărbați nu le place prea mult romantismul în dormitor. Unii ar putea cădea ușor în relație, dacă partenerele nu le satisfac anumite nevoi sexuale.

Leu

Femeile Leu tind să dețină controlul într-o relație. Le place să fie urcate pe un piedestal și tratate cu atenție, însă nu toți bărbații sunt dispuși să stea la picioarele lor. Astfel, unii bărbați nu vor rezista cu o femeie Leu.

Fecioară

Femeile din zodia Fecioară au o obsesie pentru curățenie, iar criticile îl pot înnebuni pe orice bărbat. Bărbații pot căuta în altă parte ceea ce nu găsesc în relația lor și pot descoperi că le este mai bine fără ele.

Balanță

Balanțele sunt printre cele mai frumoase femei din horoscop, iar bărbații se pot simți atrase de ele. Dar nu doar frumusețea va conta pentru bărbați, ci și pasiunea din dormitor. Cum femeile Balanță sunt mai reci ca fire, partenerii se pot simți neapreciați și pot privi către alte femei.

 Scorpion

Femeile Scorpion au o mare gelozie și poftă de răzbunare, iar asta poate înfricoșa orice bărbat. Puțini pot trece cu bine peste scenele lor pasionale, însă dacă vor simți că acestea se repetă, ar putea să facă pasul pentru care sunt învinuiți.

Săgetător

Femeile Săgetător sunt foarte încăpățânate și indiferent de motiv ele vor face tot ce vor, în ciuda împotrivirii partenerilor. Bărbații ar putea să simtă că nu mai au niciun numitor comun.

Capricorn

Femeile Capricorn au un caracter puternic, așa că nu orice bărbat rezistă alături de ele. Cum acestea au tendița de a corecta mereu anumite acțiuni ale partenerilor, ei s-ar putea îndepărta de ele.

Vărsător

Femeile Vărsător au o mare dorință de libertate, iar asta poate fi un motiv pentru care bărbații lor le-ar putea înșela în relație. Iar dacă acestea simt că au fost înșelate, ar putea căuta să plătească cu aceeași monedă.

Pești

Reprezentantele zodiei cad ușor în depresie, iar viața de cuplu poate fi afectată. Unii vor simți nevoia să caute în altă parte ceea ce partenera nu le mai oferă.

Urmăriți Playtech.ro și pe