27 apr. 2022 | 20:36

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia care azi va cere o mărire de salariu

Horoscop
Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia care azi va cere o mărire de salariu
Horoscop zilnic 28 aprilie 2022

Mercur și Pluto formează un aspect de susținere care oferă multă profunzime gândirii și astfel putem lua decizii foarte bune. În plus, ne exprimăm cu mai multă diplomație și atenție, și avem siguranța că am luat cele mai bune decizii.

Horoscop zilnic 28 aprilie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicContextul astrologic al zilei te susține să vezi și, implicit, să analizezi diferit, profund situația ta financiară. Faci calcule și nu este exclus să renegociezi salariul sau un comision. Un lucru este sigur, nu vei mai munci pe bani puțini sau care nu reflectă efortul depus.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicDat fiind faptul că Mercur este în zodia ta, te bucuri de idei practice, de o atitudine proactivă care te ajută să iei cele mai bune decizii legate de viața ta personală și nu numai. Acum îți poți da seama dacă ai făcut sau nu ceea ce era corect și, cel mai probabil, vei ajunge la concluzia că ai făcut.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicGuvernatorul tău, Mercur, din poziția în care se află, poate scoate un adevăr la suprafață. Te poate pune în fața unei discuții cu cineva din trecut și poți afla un secret. Încearcă să ieși din contextele toxice pentru tine. Posibil să fii tentat să ierți o greșeală a partenerului.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicFolosește-te de contextul astrologic al zilei pentru a cere sfaturi unor prieteni, pentru a întreba în toate direcțiile cum să faci să promovezi un proiect sau să-l conduci la succes. Partenerul de viață, de asemenea, se poate dovedi un bun sprijin în această privință.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicMercur te susține dacă vrei să porți dialoguri cu superiorii. Profită și cere-ți drepturile sau cere schimbări de program, de sarcini și responsabilități astfel încât să ai timp și pentru tine. Nu te teme să-ți expui punctul de vedere și pregătește-te cu argumente solide.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicDin ipostaza de guvernator al tău, Mercur te susține foarte mult astăzi. Poți să-ți demonstrezi experiențele de viață, poți să iei niște decizii foarte bune și să dai sfaturi înțelepte. Este o zi bună să organizezi o călătorie sau să te înscrii la un curs pe care ți-l dorești.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicEste o zi bună să găsești soluții la problemele financiare pe care le ai. Poate fi vorba de probleme legate de un credit, de un partaj sau poate fi vorba de investiții. Posibil să lămurești situații delicate inclusiv în cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicMercur se află în sectorul relațiilor tale și te susține prin aspectul cu Pluto să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul, dar și să faci negocieri impecabile. Poți semna un contract pe care ți-l dorești de multă vreme.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicContextul astrologic al zilei îți poate adce niște câștiguri, poate comisioane în urma unor activități întreprinse. Este o zi bună să porți discuții cu colegii și să le ceri ajutorul dacă nu te descurci cu ceea ce ai de făcut.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicPluto este în zodia ta, prin urmare te bucuri de putere de convingere asupra celorlalți. Ești foarte diplomat în modul în care pui o problemă în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Vei ști când să te impui și când să lași de la tine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicProfită de contextul zilei și deschide acele subiecte delicate care știi că aduc neînțelegeri cu familia. Șansele de a le rezolva sunt mult mai mari astăzi. Este o zi în care trecutul, amintirile din copilărie pot fi mai pregnante.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicMercur te susține să porți discuții profunde cu prietenii și să-i convingi de ceva ce până acum nu ai reușit. Și în cuplu ai mare putere asupra partenerului și te poți impune fără ca celălalt să-și dea seama. Un proiect se bucură de susținere și idei de progres.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 28 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
EVZ.ro
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare. Explicația șefului CNPP, Daniel Baciu
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Pensiile ÎNTÂRZIE în luna MAI. CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro