Horoscopul băuturilor. Ce trebuie să consume zodiile de 1 Mai pentru o distracție pe cinste

Horoscopul băuturilor. Ce trebuie să consume zodiile de 1 Mai pentru o distracție pe cinste
Ce bătură consumi în funcție de zodie?

Care este băutura preferată de zodii? Mulți dintre oameni se regăsesc descrierilor făcute de astre în funcție de semnul sub care s-au născut. Cum va petrece fiecare de 1 Mai și ce vor pune zodiile pe masă. Unii dintre nativi preferă să servească ceva cu alcool, alții adoră sucurile dulci pe care să le asezoneze cu o gustare delicioasă. Ce distracție se anunță de viitoarea sărbătoare care vine în prim-plan pentru români?

Horoscopul băuturilor de 1 Mai: ce servești în funcție de zodie?

Berbec: Cuba Libre – Ai o energie aparte la petreceri și vrei să bei ceva deosebit pentru tine. Cea mai potrivită pentru 1 Mai este Cuba Libre, se pregătește simplu și mereu este pe placul tău.

Taur: Kir Royale – Insiști să te complici și când vine vorba despre băuturi. Începe o șampanie sau un vin spumant și fă-ți băutura preferată. Poți să pui și câteva fructe aici. Ești iubitor de lux.

Gemeni: Tom și John Collins – Tinzi să demonstrezi și aici că ești mai complex decât pari uneori. Ai putea să te mulțumești și cu ceva mai simplu, dar nu ești doar tu cu tine.

Rac: Bee’s Knees – Băutura ta este îndulcită cu miere, dar tăiată cu un suc de lămâie și cu note florare. Este destul de simplă, dar de efect pentru tine. Preferi să bei asta acasă în timp ce te uiți la lună, dar și când ești la o petrecere cu alți prieteni.

Leu: Singapore Sling – Ești pus pe haos la fiecare petrecere și ai o personalitate bună de astfel de întruniri. Îți place să stai în centrul atenției și alegi o băutură pe măsură. Vrei să te întrebe toată lumea ce servești.

Fecioară: White Lady – Ești modest și discret, dar ai standarde foarte exigente și nu te aștepți la ceva mai jos de 10. Vrei ceva proaspăt, rece și servit într-un pahar fabulos.

Balanță: Cocktail Aviația – Iubești mai mult lucrurile de modă veche, dar puternice și cu o însemnătate.

Scorpion: Negroni – Sunt intenși și misterioși, iar asta se vede și în băutura lor. Nu ești mulțumit cu o simplă băutură, așa că trebuie să amesteci trei din ele pentru Negroni.

Săgetător: Tequila Sunrise – Preferi ceva care să îți aducă aminte de soare și libertate.

Capricorn: Old Fashioned – Îți dorești ceva care să aibă gust bun, dar și să arate bine.

Vărsător: Moonwalk – Băutura ta conține grapefruit, lichior de portocale și câteva picături de apă de trandafiri. E exact ce ai nevoie.

Pești: Fog Cutter – Se pot mula pe ceea ce se servește în jur, dar preferă seara să fie începută cu ceva pe placul lor, ceva complex.