28 apr. 2022 | 08:44

Horoscop mai 2022. Mihai Voropchievici, despre zodia care va primi o veste neaşteptată

Horoscop
Horoscop mai 2022. Mihai Voropchievici, despre zodia care va primi o veste neaşteptată
Horoscop mai 2022

Luna aprilie este aproape de sfârșit și vine luna mai, luna florilor, cu vești bune pentru majoritatea zodiilor. Luna aceasta vine cu împliniri profesionale, iar toți nativii vor avea parte de lucruri bune pe partea financiară.

Horoscop mai, cu Mihai Voropchievici

Luna aceasta, berbecii vor avea parte de multe împliniri pe plan profesional. Își vor găsi un nou loc de muncă pe care și l-au dorit mereu, fie pentru o situație financiară mai bună, fie pentru liniște sufletească. Astfel de schimbări vor fi benefice pentru nativii berbeci și reprezintă un nou început.

Nativii din zodia taur au o perioadă propice în ceea ce privește schimbări radicale din punct de vedere emoțional. Pentru cei căsătoriți, jumătatea lor îi va susține cu toată ființa lor, iar pentru cei necăsătoriți, șansele mari sunt acum în luna mai.

Gemenii vor avea o lună liniștită din punct de vedere personal. Acești nativi se enervează repede, așa că astrele au decis să le dea vești bune, astfel încât să fie calmi luna aceasta, a precizat Mihai Voropchievici, potrivit Antena3.

Racii vor afla cât de ușor este să-ți deschizi sufletul, iar legăturile spirituale pe care le vor crea luna aceasta le vor fi de folos pe viitor, fie că sunt legături de suflet sau profesionale.

Pentru nativii din zodia leu, luna mai este o lună de uniune, dar și una de ruptură. Trebuie să fie calmi și să nu exagereze în nicio situație, pentru a lua decizii corecte. Luna mai este o perioada perfectă pentru lei pentru a se dedica planurilor profesionale.

Zodia care își va găsi sufletul pereche luna aceasta

Nativii din fecioară vor primi o veste așteptată sau cea mai neașteptată veste de la o rudă apropiată. Au avut multe probleme în lunile precedente, însă luna mai este cea care le vor aduce liniștea sufletească și primesc răspunsuri la toate așteptările pe care le au.

Pentru balanță, luna mai este una de pace și calmitate. Pentru ei, vor apărea sentimente pe care nu le-au mai întâlnit de multe vreme, mai ales pentru cei care nu se află într-o relație. Tot luna aceasta vor stabili și multe planuri de viitor, însă cu mare atenție.

Scorpionii vor avea succes pe plan profesional luna aceasta, iar un plan mai vechi va prinde contur. De asemenea, luna aceasta, nativii din zodia scorpion își vor dedica mai mult timp și planurile personale, însă trebuie să aibă grijă să balanseze cele în mod egal.

Săgetătorii au șanse foarte mari ca luna aceasta să-și găsească sufletul pereche. Pe de cealaltă parte, cei care sunt deja într-o relație, își vor face timp să meargă într-o vacanță romantică, doar ei doi.

Capricornii își vor găsi liniștea din punct de vedere al sănătății. Vor primi foarte mult sprijin de la familie și de la cei mai apropiați prieteni, ajutor de care au nevoie.

La fel ca și săgetătorii, nativii din zodia vărsător au șanse mari luna aceasta să-și găsească jumătatea. Poate că jumătatea lor este chiar un nativ din zodia săgetător, cine știe?

Pentru pești, luna mai vine cu o surpriză inedită pe plan profesional. De asemenea, vor avea o mulțime de oportunități, însă pe plan personal lucrurile nu par să meargă la fel de bine din cauza încăpățânării, care poate crea mici tensiuni în viața de cuplu.

PlaySport
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Ego.ro
Imaginile cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Fostul ministru, așa cum doar iubitul o mai vede FOTO
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
EVZ.ro
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro