Greșelile majore care au costat-o sănătatea pe Dana Săvuică. Vedeta a fost la un pas de o mare tragedie

Greșelile majore care au costat-o sănătatea pe Dana Săvuică. Vedeta a fost la un pas de o mare tragedie
Prin ce a trecut Dana Săvuică

Dana Săvuică a fost operată de urgență recent. Vedeta s-a confruntat cu dureri crunte, astfel că a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor. Aceasta a apelat la mai multe trucuri pentru a scăpa de probleme, însă nu a putut să evite inevitabilul, în cele din urmă.

Ce probleme de sănătate a avut Dana Săvuică

Dana Săvuică a fost la un pas de o mare tragedie după ce a ignorat semnalele date de corpul său. Vedeta a recurs la mai multe metode pentru a nu mai avea probleme de sănătate. Din păcate, într-un final, durerile au ajuns-o, așa că aceasta a mers de urgență la spital.

„Acum 2 luni, am început să simt durerile, din ce în ce mai acute. Am luat calmante, nu a mai mers, am făcut injecții, nu a mers. Eu nu am vrut să merg la operație, eram într-o stare de negare. Am făcut kinetoterapie, mi-a zis medicul că am făcut o prostie.

Am ajuns pe mâinile unui chiropractician. Într-o zi cu soare, m-am ridicat din pat, mi-am făcut exercițiile fizio. Când m-am îndreptat spre baie, am simțit o durere îngrozitoare în pelvis, m-au lăsat picioarele.

Am căzut în casă, aveam dureri de băteam cu pumnii în perete și urlam ca un animal. Prietenii mei au chemat salvarea, am ajuns la spital și mi-au băgat în venă niște calmante. Am fost la un spital privat.

Mi-a zis medicul: ‘Hernia asta de disc a ieșit de tot, s-au fisurat vertebrele. Ăsta lovește mecanic pe nervul sciatic. Nici fizio, nici kineto, nimic nu te mai poate salva. Nu înțeleg de ce nu ai venit acum 2 luni, când au început durerile’.”, a povestit Dana Săvuică la Vorbește lumea.

„Mi-am dat seama cât de fraieră am fost”

Totul s-a terminat cu bine pentru Dana Săvuică. Vedeta a fost operată și a beneficiat de ajutorul medicilor. Aceasta a scăpat de durerile crâncene. Blondina a dezvăluit că îi pare rău pentru că nu a mers mai devreme într-o unitate sanitară pentru a rezolva orice problemă de sănătate.

„Efectiv am rămas internată, a doua zi m-au operat. Când m-am trezit din anestezie, eram într-o cameră cu încă 2 doamne. Când m-am trezit, nu mă mai durea piciorul, nu mă mai durea spatele.

Mi-am dat seama cât de fraieră am fost că am stat atâta. Când mă așezam în pat, puteam să dorm într-o singură poziție, în chinuri. Cu piciorul drept în sus, atunci se mai lăsa durerea. Când am ajuns la doctor, m-a pus să fac niște exerciții.

Când mi-a zis să mă ridic pe piciorul drept, piciorul drept a început să tremure. Mi-a zis că dacă nu fac operație, poate să paralizeze piciorul. (…)

Prima săptămână am stat în casă, am avut un baston cu care am urcat și coborât scările. Fac mișcări ușoare, nu ai voie să te răsucești brusc.”, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI