Secretul siluetei Danei Săvuică. De ce arată atât de bine la cei 51 de ani ai săi

Secretul siluetei Danei Săvuică. De ce arată atât de bine la cei 51 de ani ai săi
Cât de bine arată Dana Săvuică la 51 de ani. Ce secrete are vedeta

Dana Săvuică are o siluetă de invidiat la 51 de ani! Vedeta se bucură de un trup perfect tonifiat și forme armonioase, așa că multe femei o invidiază și speră să ajungă la fizicul său. Totuși, ce secrete are aceasta?

Dana Săvuică și-a surprins fanii! Cum arată la 51 de ani

Dana Săvuică nu ratează vreo ocazie pentru a îmbrăca un costum de baie și a se relaxa sub razele soarelui! Vedeta își ține urmăritorii la curent cu absolut tot ce face, așa că fotografiile în care apare îmbrăcată pentru plajă sunt extrem de apreciate.

Blondina a reușit să își păstreze silueta de invidiat și la vârsta de 51 de ani, dar aceasta este nevoită să facă multe sacrificii pentru a reuși să aibă formele pe care multe femei le doresc. Dana Săvuică face sport mereu pentru a se asigura că nu se va lupta cu kilogramele în plus.

Dana Săvuică a făcut furori în diferite reclame de-a lungul timpului, iar acum a demonstrat că are un trup perfect tonifiat, fără pic de celulită! Vedeta postează fotografii în mediul virtual în care apare în costum de baie, iar fiecare apariție îi lasă pe toți fără cuvinte.

Totuși, vedeta are câteva secrete pentru a se menține și la vârsta de 51 de ani. Aceasta nu se teme de exerciții fizice, dar optează și pentru diferite tratamente pentru a se menține în formă.

Cum se menține Dana Săvuică. Vedeta și-a dezvăluit toate secretele

Mai mult, aceasta se ține departe de stres și preferă să păstreze o atitudine pozitivă și să nu cedeze în fața problemelor. Blondina demonstrează că totul se rezumă la ambiția pe care o are atunci când vine vorba de silueta sa.

„Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare.

Am început și exerciții de yoga (pentru începători), plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop. Alternez sezonier cu terapii minim invazive gen LPG, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază, ca Velashape.

Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit.

Toate acestea se îmbină armonios cu atitudinea pozitivă și multă creativitate, care pune accentul pe pasiunile mele. Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată!”, a mărturisit Dana Săvuică pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI