Dana Săvuică, uimită total de Cătălin Măruță după ce s-a operat de urgență: ”M-a surprins mesajul tău”

Dana Săvuică, uimită total de Cătălin Măruță după ce s-a operat de urgență: ”M-a surprins mesajul tău”
Dana Savuica, surprinsa de gestul lui Catalin Maruta

Dana Săvuică a intrat în direct în ediția de azi a emisiunii La Măruță, direct de pe patul de spital. Aceasta a fost operată de urgență de hernie, iar mâine se externează.

Dana Săvuică, operată de urgență

Dana Săvuică a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns de urgență la spital.

”Sunt la spital, mă filmez singură. Îmi tremură mâinile sunt pe calmante. Săptămâna trecuta am venit la tine și stii ca mă durea piciorul, sufăr de ceva timp de o spondiloza lombară, mi s-a spus ca voi ajunge neurochirurgie, ca ma voi opera. Sâmbăta am dat o fuga la mare, duminică am ajuns acasă și m-am prăbușit în baie. Anchilozasem.

Nu eram singură, eram cu prietenul meu și cu sora mea. Eu urlam de durere, rămăsesem înțepenită, ma durea tot, coloana, niște dureri… băteam cu pumnii în pereti, m-au târât în casă cu pătura, am sunat salvarea de la un spital privat, a doua zi am ajuns iar la spital, la Dr. Marius Catana, neurochirurg.”, a spus Dana Săvuică.

Dana Săvuică, uimită total de Cătălin Măruță

Dana Săvuică a ținut să îi mulțumescă lui Cătălin Măruță pentru mesajul pe care i l-a trimis în tot acest timp cât vedeta a trecut prin situația delicată, declarându-se surprinsă de gestul prezentatorului de televiziune.

”Eu nu mai puteam să stau pe piciorul drept. Și iată-ma dusă de urgenta la operație, să îi dea Dumnezeu sănătate domnului doctor, este îngrozoitor să fii bolnav, dar să știi că nu esti singur, asta m-a facut să trec de toata frica. Ești un om foarte mișto îți pasă de oamenii pe care îi prezinți în emisiune, nu e doar despre rating, m-a surprins mesajul tau.

Operația a durat cred ca vreo două ore, dar nici nu știu când am adormit, mi-a spus ca am avut o hernie urâtă și foarte mare„ a mai spus Dana Săvuică, care speră că într-o lună sau poate chiar mai rapid se repune pe picioare.

De asemenea, vedeta a mai anunțat în direct că mâine va ieși din spital.

”Într-o lună pot să fiu pe picioare, depinde mult de metabolism. Maine ajung acasa„, a conchis Dana Săvuică.

Dana Săvuică este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. Aceasta a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu, însă au divorțat în 2016, după 25 de ani de căsătorie.

”Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta„, spunea Dana Săvuică la PRO TV despre motivele divorțului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI