Florin Călinescu, reacție șocantă la Românii au talent: ‘Pregătiți-mi transfuzii și sânge. A ruinat câțiva milionari’

Florin Călinescu, reacție șocantă la Românii au talent: ‘Pregătiți-mi transfuzii și sânge. A ruinat câțiva milionari’
Reacția lui Florin Călinescu după ce a revăzut-o pe Natasha pe scena Românii au talent

Natasha Korotkina, coregraf în Ucraina, l-a dat peste cap încă o dată pe Florin Călinescu, precum în sezonul 10. Concurenta a venit să-și ia revanșa în noul sezon ”Românii au talent, reușind să-l impresioneze și de această dată pe actor cu talentul său. Echipa de medici a stat pe poziții lângă scenă, pentru a nu fi incidente.

Reacția lui Florin Călinescu după ce a revăzut-o pe Natasha la Românii au talent. Concurenta i-a dat palpitații sezonul trecut

  • „Ok, o să vorbesc la vamă să nu se întâmple întoarcerea ta. Natasha, adu-mi aminte ce poți să faci”, au fost primele vorbe ale lui Florin Călinescu atunci când a văzut-o pe Natasha.
  • „Sper că vă amintiți de mine de anul trecut, din sezonul 10”, a replicat ea.

În sezonul 10, Natasha s-a pregătit cu un număr de bellydance. Mișcările sale spectaculoase i-au cucerit pe jurați, iar Florin Călinescu a fost de-a dreptul hipnotizat, crescându-i tensiunea.  Așadar, în timp ce dansatoarea își făcea programul, o echipă de medici s-a alăturat mesei juriului pentru a-i lua tensiunea actorului, copleșit de ce se întâmplă pe scenă.

„Ce se întâmplă? Îmi luați tensiunea. Mihai, ți se îndeplinește visul, scapi de mine. Mă și văd la noapte rezemat de un perete. La Măruță o să se pună tablou cu mine, cu bandă neagră, o să se vorbească douăzeci de minute despre mine, iar Mihai o să danseze doar pentru mine. Poți să bați și step, dar să pui capacul întâi, da?”, declara atunci Călinescu.

Amintindu-și de moment, a spus: „Aoleu, deci cu tine am pățit-o!”. „SMURD-ul e aici, pregătit pentru tine. Doar pentru momentul ăsta au fost chemați”, a completat Andi Moisescu, parcă întrevăzând ce s-ar putea petrece.

„Pregătiți, transfuzii, sânge, zahăr, glucoză. Mă luați cu palme și cu gheață. Eu sunnt pregătit”, a spus Călinescu, încrezător că va trece și de această dată peste marea cumpănă.

Întrebările din final

După cum era normal, simpatizantul a vrut să afle mai multe despre muza sa. „Natasha dragă, spune mai multe despre tine. Vreau să știu dacă mănânci carne, ești căsătorită, ai copii”, s-a adresat juratul concurentei. „Nu sunt căsătorită și nu am copii. Pentru mine, acum, pe primul loc se află dansul și cariera. Viața mea este iubirea față de dans și dansul din buric. Mai încolo poate fi și o familie, un soț, un copil, nu știu deocamdată”, a răspuns ea. „Mi se pare o ordine firească”, a conchis Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI