Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au Talent, e îndrăgostită. Cine i-a furat inima: ”Sunt fericită!” EXCLUSIV

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au Talent, e îndrăgostită. Cine i-a furat inima: ”Sunt fericită!” EXCLUSIV
Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au Talent, e îndrăgostită. Cine i-a furat inima ”Sunt fericită!” EXCLUSIV

După un concurs cu final fericit, Românii au Talent – ediția din 2017, Lorelai Moșneguțu pare că trăiește și o viață ca în filme. Tânăra este îndrăgostită, iar băiatul care i-a furat inima nu mai este un secret… pentru reporterii Impact.ro! Mai mult, fericitul cuplu are și binecuvântarea mamei adoptive a talentatei artiste, care ne-a vorbit în exclusivitate despre ”prietenul de suflet” al vedetei PRO TV.

Lorelai Moșneguțu, de la Românii au Talent la o dragoste ca în povești

Marele premiu de la Românii au Talent nu a schimbat sufletul frumos al lui Lorelai. Ea a continuat să își vadă de studii, de visuri și de… împlinirea sufletească. Mama adoptivă a talentatei concurente de la PRO TV ne-a povestit cum aceasta este îndrăgostită de un prieten, de la un liceu paralel, cu care se mai consulta la teme și un confident de încredere. Viorica Pârvan ne-a mărturisit că e foarte fericită pentru că fiica ei și-a găsit un prieten de suflet cu care să comunice.

“Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc oful și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine. Fac și Tick-Tock-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei”, ne-a povestit în exclusivitate mama lui Lorelai Moșneguțu.

Lorelai Moșneguțu a făcut mereu cursuri de acasă

Lorelai Moșneguțu este o adolescentă de 18 ani cu o ambiție de invidiat! Aceasta s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare, dar și cu o dislocare de șold. Însă, chiar și așa, problemele de sănătate nu i-au pus deloc piedici acesteia. Muzica și arta pentru ea au fost ca o terapie: cântă la pian, la chitară, scrie, desenează, are o voce superbă, joacă în piese de teatru, a publicat zece cărți, dar a câștigat și zeci de diplome și trofee în urma concursurile la care a participat.

Având aceste probleme, Lorelai a avut tot timpul asigurat învățământ la domiciliu. Profesorii veneau acasă la ea și îi predau materia de la clasă, iar ea mergea fizic la școală doar pentru teze, examene și la orele de muzică. Prin urmare, cursurile online au ajutat-o enorm, în această perioadă.

“Face în continuare școală online. Nu îi este greu să lucreze de acasă, chiar îi este mult mai simplu. Acum este în clasa a XI a la secțiunea de Canto. Sunt mulțumită de ea, a scris zece cărți, sunt o mamă mândră de copilul meu!”, ne-a mai spus mama lui Lorelai.

Lorelai studiază acum Canto Clasic la Liceul de Arte “Bălașa Doamna”, din Târgoviște. Pentru că are obiective foarte mari în viață, aceasta deja s-a gândit și la viitorul său și vrea să aplice pentru două facultăți: Psihologie și, evident, Muzică.

Ce se întâmplă cu apartamentul cumpărat cu banii de la Românii au Talent

Lorelai a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, în 2017, la Românii au Talent, emisiune difuzată de PRO TV. Aceasta i-a impresionat pe toți cu povestea sa de viață: a fost abandonată în spital, la naștere, chiar de femeia care i-a dat viață. După concurs, fata și mama și-au luat un apartament la marginea Capitalei, în Popești–Leordeni.

Apartamentul este la parter, are 50 de metri pătrați, două camere și o grădină. Investiția a costat-o pe micuța artistă nici mai mult nici mai puțin de 57 de mii de euro.

“Căsuța de la București este închisă, mergem doar în vizita la ea, să vedem daca este în regula, mergem să plătim facturile și momentan cam atât. Acum fiica mea sta la Târgoviște, este mult mai bine având în vedere și pandemia asta”, a conchis pentru Impact.ro, Viorica Pârvan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI