Glumele cu Dragnea și valiza la care râzi de mori: ce bijuterii a dat internetul

Glumele cu Dragnea și valiza la care râzi de mori: ce bijuterii a dat internetul

Liviu Dragnea, afacerile Tel Drum și valiza din Teleorman au fost subiectele acestui weekend. În urma dezvăluirii RISE Project au venit și glume. Iată câteva dintre ele.

Liviu Dragnea este în centrul unui scandal imens din noaptea de sămbătă, 3 noiembrie. Atunci, a fost anunțată descoperirea unei valize cu cele mai crompromițătoare documente Tel Drum.

În seara zilei de 3 noiembrie, a fost publicată o parte din conținutul descoperit într-o valiză cu acte care au legătură cu Tel Drum. Sunt mii de documente, poze, videoclipuri, acte și altele.

Avem promisiunea unor articole viitoare în care să fie prezentate în detaliu. Până se va întâmpla asta, a fost dat cuprinsul despre afacerile Tel Drum, excursiile lui Dragnea prin afară, prietenii cu diverși, dar și acte ale familiei lui și nu numai.

Per total, sunt adunate într-un hard disk extern negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB. Totul provine din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.

Sunt și poze, zeci de mii, unele dintre ele fiind publicate de RISE Project în notă.

Ar fi circa 14 800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții. La astea se mai adaugă 54 710 mailuri și documentele schimbate prin mailuri.

Sunt și 54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu. Dar și o tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut lui Petre Pitiș, director general Tel Drum.

Mai sunt pe listă și contacte dintr-o agendă cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” etc. Unul se remarca, scris cu pauză între majuscule: “L I V I U”.

Subiectul a explodat pe Facebook pe 4 noiembrie și au început să curgă meme și glume. Am adunat câteva dintre ele să nu ratezi nimic.

Cele mai bune glume cu valiza, Dragnea, Tel Drum și această dezvăluire monumentală

Adrian Orac Utopia
Adrian Orac via grupul Utopia.
Alexandru Pomana
Alexandru Pomană via Facebook.
Ana Maria Utopia
Ana Maria via grupul Utopia.
Andrei Varga Utopia
Andrei Varga via grupul Utopia.
Cosmin Ungureanu Utopia Group
Cosmin Ungureanu via pagina de Facebook Utopia Group.
Cristi Badea Utopia
Cristi Badea via grupul Utopia.
Ionut Axinescu
Ionuț Axinescu via Facebook.
Matei Oprea Utopia
Matei Oprea via grupul Utopia.
Victor Muntean Utopia
Victor Muntean via grupul Utopia.
Glume valiza Dragnea Teleorman Teldrum
Petro Birjaru
Glume valiza Dragnea Teleorman Teldrum Facebook
Paula Rusu