VIDEO Fiul lui Dragnea a primit un „cadou” de trei milioane de euro

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, are un stadion nou pentru echipa lui de fotbal. Investiția a costat trei milioane de euro, dar asta nu-i tot.

Fiul lui Liviu Dragnea controlează echipa Turris Turnu Măgurele. Aceasta a primit anul acesta un stadion nou, evaluat la trei milioane de euro.

Detaliul care contează e că plata pentru construcția stadionului a fost asigurată de Compania Naţională de Investiţii.

Pentru trei milioane de euro, echipa fiului lui Dragnea are la dispoziție o arenă cu 2.000 de locuri și e cel mai modern stadion din Liga a 3-a.

Investiţia a venit de la Compania Naţională de Investiţii, iar planul lui Valentin Dragnea e să promoveze cu echipa în liga secundă la finalul acestui sezon.

Primul meci de pe noua arenă din Turnu Măgurele: cu CS U Craiova din optimile Cupei României.

Stadionul are două tribune, una principală – cu peste 1.000 de locuri – şi una mai mică, destinată suporterilor echipei adverse.

Chiar și cu banii asigurați de la stat, au existat unele probleme în momentul în care stadionul a fost ridicat. Din cauză că arena este construită lângă calea ferată, tribuna a II-a a fost ridicată mai mult într-o parte. Asta ca să nu pună în pericol circulaţia trenurilor.

Din aceeași cauză, stâlpii de pe acea parte de teren au o înălţime mai mică.

Arena dispune şi de un hotel, cu 24 de locuri şi are 259 de locuri de parcare pentru autoturisme şi șăse pentru autocare. FRF a considerat că noul stadion îndeplineşte şi standardele UEFA, astfel că aici pot fi organizate şi meciurie internaţionale ale tineretului sau partide de fotbal feminin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI