Apocalipsa pentru Dragnea? A fost găsită valiza cu cele mai compromițătoare acte

Apocalipsa pentru Dragnea? A fost găsită valiza cu cele mai compromițătoare acte

Liviu Dragnea este în centrul unui scandal cu adevărat monstru acum. Pe 3 noiembrie, a fost anunțată descoperirea unei valize cu cele mai crompromițătoare documente Tel Drum.

RISE Project a anunțat, printr-o notă pe Facebook, că o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Ce era în valiză compromițătoare pentru Dragnea

Un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.

Informație financiară: mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.

14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.

54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu.

O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș.

Agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” etc. Unul se remarca, scris cu pauză între majuscule: “L I V I U”.

Planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria.

Documentele firmelor-satelit care scot bani din Tel Drum.

Bilete de avion, pliante din excursii, rezervări, chitanțe de hotel.

Evidențe contabile paralele structurate pe grup.

RISE Project a anunțat ca valiza a fost găsită de un localnic pe proprietatea lui. Apoi, a intrat în posesia publicației.

Merită reținut și că Liviu Drganea are un nou termen în dosarul angajărilor fictive pe 5 noiembrie. Probabil că aceea este și ziua când RISE va publica primul articol din ceea ce au numit Teleorman Leaks.