Pozele pe care Dragnea nu vrea să le vezi. Șeful PSD, în fața sfârșitului

Pozele pe care Dragnea nu vrea să le vezi. Șeful PSD, în fața sfârșitului
O surpriză din Teleorman Leaks e să vezi cum arată Dragnea fără mustață. FOTO RISE Project

Liviu Dragnea și apropiații lui de la Tel Drum sunt în fața unei dezvăluiri senzaționale, de-a dreptul. A fost descoperită o valiză cu mii de documente compromițătoare.

În seara zilei de 3 noiembrie, a fost publicată o parte din conținutul descoperit într-o valiză cu acte care au legătură cu Tel Drum. Sunt mii de documente, poze, videoclipuri, acte și altele.

Per total, sunt adunate într-un hard disk extern negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB. Totul provine din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.

Dezvăluirea a fost făcută de publicația de investigații RISE Project. Conform jurnaliștilor, valiza a ajuns la ei direct din Teleorman.

„O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui”.

Pe scurt, e vorba de 14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață. Mai sunt mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.

Sunt și 54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu. Dar și o tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut lui Petre Pitiș, director general Tel Drum.

Partea și mai frumoasă: peste 1.000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă și momente de familie. Printre acestea îl vezi și pe Dragnea fără mustață. Mai jos le-am adunat pe cele pe care RISE Project le-a publicat. Documentele, câteva, sunt și pe pagina de Facebook a publicației, inclusiv acte pentru o casă a lui Dragnea din Alexandria.