Gina Pistol radiază de fericire! Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 despre primul ei copil

Gina Pistol radiază de fericire! Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 despre primul ei copil
Gina Pistol, dezvăluiri emoţionante despre fetiţa pe care urmează să o aibă cu Smiley

Gina Pistol şi Smiley trăiesc, fără îndoială, cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor. Cei doi urmează să devină, în scurt timp, părinţi de fetiţă, iar asta îi face să radieze de fericire. De curând, prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuţite de pe Antena 1 a fost să facă morfologia trimestrului 2 şi a văzut-o din nou pe micuţă. Ce a dezvăluit vedeta despre primul ei copil?!

Dezvăluiri emoţionante făcute de Gina Pistol despre fetiţă

După căzătura care a speriat-o crunt, viitoarea mămică şi-a făcut timp, într-o pauză de filmări, să le povestească fanilor despre cum a decurs ultimul consult medical. Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre morfologia trimestrului 2 spunând că fetiţa începe să aibă trăsături.

“Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este “produsul final”. A fost minunat”, le-a spus Gina internauţilor.

În tot acest timp, vedeta Antenei 1 şi-a mângâiat burtica şi a alintat-o pe cea mică, emoţionată fiind de tot ce trăieşte în această perioadă.

Gina a tras, de curând, o sperietură zdravănă după ce s-a împiedicat şi a căzut. Din fericire, s-a lovit doar la picior, însă frica a fost una îngrozitoare. Iubita lui Smiley a povestit totul pe Instagram.

”Cum să cad, mă, ca mămăliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine. Dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat. Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, dezvăluiri emoţionante despre fetiţa pe care urmează să o aibă cu Smiley
Gina Pistol, dezvăluiri emoţionante despre fetiţa pe care urmează să o aibă cu Smiley

Gina Pistol nu a vrut să renunţe la a prezenta Chefi la Cuţite

Deşi medicii i-au recomandat cât mai multă odihnă în această perioadă, Gina Pistol nu a dorit să îi pună pe producătorii emisiunii într-o situaţie neplăcută şi a decis să prezinte acest sezon Chefi la Cuţite până la final. Pentru a o ajuta, cei din echipa show-ului culinar i-au pregătit o mare surpriză viitoarei mămici: l-au adus pe Speak pentru a o menaja. Acesta se va ocupa de susţinătorii concurenţilor, conform celor spuse de artist.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susţinători atunci când concurenţii intra la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina. Mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, ca voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător”, a spus Speak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI