Gina Pistol, imaginea care a strâns mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje

Gina Pistol, imaginea care a strâns mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje
Gina Pistol a postat prima imagine cu fetiţa

Gina Pistol trăieşte cele mai frumoase momente pentru o femeie. Însărcinată în trimestrul al doilea, iubita lui Smiley a postat, pe Instagram, prima fotografie cu cea mică, iar internauţii au rămas fără cuvinte. Imaginea emoţionantă face furori în mediul online.

Gina Pistol, prima imagine cu fetiţa

De când au anunţat că urmează să fie părinţi, Gina Pistol şi Smiley nu se mai feresc să îşi arate fericirea. De curând, prezentatoarea emisiunii “Chefi la Cuţite” a postat, pe contul de Instagram, o fotografie în care apare, pentru prima oară, micuţa. Obosită după o zi de filmări la show-ul culinar, dar fericită pentru că a fost la o ecografie şi a putut-o vedea pe fetiţa, vedeta Antenei 1 a ţinut să îşi ţină fanii la curent cu noutăţile din viaţa ei.

“Am ajuns acasă şi sunt epuizată. A fost o zi lungă, sunt trează de la 6:15. Dar sunt foarte fericită, am făcut morfologia trimestrului 2 şi totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost tare drag să o văd, dar era foarte agitată. Cred că o să îmi semene”, a pus aceasta, la InstaStory.

Imaginea emoţionantă este o tălpiţă a “minunii”, însoţită de emoţionanta melodie “Două inimi” a lui Feli. Fericirea i se citeşte pe chip Ginei Pistol, iar nerăbdarea este mare, mai ales ca cei doi viitori părinţi mai au de aşteptat atât de puţin până să îşi cunoască “puiul de om”.

Gina Pistol a postat prima imagine cu fetiţa
Gina Pistol a postat prima imagine cu fetiţa

Gina Pistol, şanse mici să rămână însărcinată

Deşi acum trăieşte clipe minunate şi se bucură de fiecare zi cu fetiţa din burtică, dar şi de statutul de gravidă, în urmă cu doar câteva luni Gina Pistol nici nu îndrăznea să se gândească la aşa ceva. Conform acesteia, medicii îi dăduseră şanse foarte mici să rămână însărcinată, iar supriza a fost uriaşă pentru amândouă vedetele. Smiley s-a anunţat surprins de vestea că va deveni tată de fată, dar este sigur că se va descurca de minune.

Vizibil emoţionaţi, cu lacrimi în ochi de fericire, Gina şi Smiley şi-au anunţat fanii printr-un clip postat pe YouTube, iar reacţiile acestora au fost cât se poate de frumoase. Acum, prezentatoarea încearcă să se menajeze şi ţine cont de restricţiile impuse de medic, însă a dorit foarte mult să ducă până la capăt filmările pentru „Chefi la Cuţite”. Pentru a o ajuta, producătorii l-au adus pe Speak.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susţinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI