Ce mare nemulțumire are Gina Pistol de când a rămas însărcinată. Se întâmplă în casă cu Smiley

Ce mare nemulțumire are Gina Pistol de când a rămas însărcinată. Se întâmplă în casă cu Smiley
Gina Pistol probleme cu motănelul

Gina Pistol, gravidă, viitoare mămică, nu are probleme de sănătate, dar un alt membru al familiei da. Matinală cum o știe toată lumea, vedeta a fugit repede la medic. Membrul familie despre care vorbi este un motan. Da, ați citit bine. Este vorba de motanul vedetei.

Gina Pistol cu motanul la medic

Bietul blănilă, așa cum i-a spus Gina Pistol, se pare că a avut ceva probleme de sănătate, iar Gina a vrut să dea fuga repede cu el la medicul veterinar să vadă ce are. Din păcate, ocupată fiind cu filmări, nu a reușit să ajungă la medic. Îi e teamă pentru bietul motănel, dar speră să reușească să rezolve cumva problemele.

Gina Pistol speriată de problemele motanului
Gina Pistol nu a putut ajunge la veterinar cu pisoiul

Vedeta postase aventura pe instagram, spunând că:

”Avem probleme. Mi-e milă de bietul blănilă, nu am timp să ajung la veterinar cu el. Filmez de dimineața până seara. Nu-i cel mai energic și fericit pisoi din lume. E minunat să te trezești dimineața cu treabă, of, Doamne”, a spus Gina Pistol, într-un Insta Stories făcut joi.

Gina Pistol, o viitoare mămică fericită

Vedeta este însărcinată în șase luni, deja, și lucrurile par să evolueze bine, cu toate restricțiile de acum. Deși ocupată cu filmări, Gina are timp să se îngrijească și să nu facă prea mult efort. Dacă înainte, așa cum povestea, făcea curat prin casă, mâncare și alte cele, acum nu prea mai are voie, așa că a apelat la altcineva să o ajute prin casă. Smiley, viitorul tătic, nici el nu ști ce să-i mai facă Ginei, cum să-i facă pe plac. Oricum, cei doi sunt extrem de fericiți în relația lor, mai ales că, în scurt timp, vor deveni și părinți.

 ”Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit Gina Pistol.

Încă are de filmat la ”Chefi la Cuțite”, dar fiind însărcinată, producătorii au decis să-i aducă un ajutor. Coprezentatorul show-uli este nimeni altul, decât Speak, fost concurent la ”Asia Express”.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.”, a declarat Speak.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI