Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Speak. Cum a fost ascunsă viitoarea mămică

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Speak. Cum a fost ascunsă viitoarea mămică
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Speak. Cum a fost ascunsă viitoarea mămică

Gina Pistol și Smiley vor deveni pentru prima dată părinți. Vedeta este în al doilea trimestru de sarcină și, conform apropiaților, a fost nevoită să anuleze toate evenimentele la care ar fi trebuit să se prezinte, pentru a avea mai multă grijă de ea și copil. Cu toate acestea, medicul nu i-a interzis să plece într-o vacanță, așa că a planuit împreună cu Smiley, Speak și Ștefania să meargă într-o vacanță specială pentru cupluri.

Smiley și Gina Pistol, în vacanță cu Speak și Ștefania. Viitoarea mămică a fost ocrotită de partener în timpul zborului

Luni, Gina Pistol și Smiley, alături de Speak și Ștefania, au pornit într-o vacanță binemeritată în afara țării. Cei patru s-au filmat în avion răzând și glumind. La un moment dat, în timp ce Ștefania o striga pe Gina pentru a o surprinde în imagini, Smiley și-a ridicat haina, probabil pentru a ascunde viitoarea mămică de camere, cel puțin fizicul ei, nearătându-și cu nicio ocazie burtica de graviduță.

A renunțat la aparițiile TV

Prezentatoarea emisiunii gastronomice ”Chefi la cuțite” este în culmea fericirii, pentru că în curând i se va îndeplini un vis: cel de a fi mamă. Drept urmare, este dispusă să sacrifice orice pentru ca bebelușul să se dezvolte bine și să nu fie pus în pericol. Dovadă stă faptul că, de când a aflat că va fi mamă, a refuzat multe proiecte pe bandă rulantă.

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Speak. Cum a fost ascunsă viitoarea mămică
Cuplul format din Smiley și Gina Pistol a plecat împreună cu îndrăgostiții Speak și Ștefania într-o mică vacanță în afara țării

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru Playtech.

Urmăriți Playtech.ro și pe