Gina Pistol a făcut marele anunț. Povestea aproape dramatică din spatele sarcinii

Gina Pistol a făcut marele anunț. Povestea aproape dramatică din spatele sarcinii
Gina Pistol a făcut marele anunț. Povestea aproape dramatică din spatele sarcinii

Smiley și Gina Pistol au făcut primele declarații despre sarcină. Cei doi au o relație de aproape de ani, pe care au făcut-o publică abia acum câteva luni. Ei au făcut un videoclip special pentru fani lor, în care au vorbit pentru prima dată despre sarcina frumoasei blondine.

Povestea aproape dramatică din spatele sarcinii. Anunțul făcut de Gina Pistol

După ce în media au apărut mai multe zvonuri, dar și a unor imagini cu ea în care i se vede burtica de gravidă, Gina Pistol a confirmat că este însărcinată. Vedeta a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care povestește că este într-adevăr însărcinată, dar și motivul pentru care nu a vrut să dezvăluie până acum acest lucru.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susținere și multă emoție în viața noastră” a scris Gina Pistol pe Instagram.

 Smiley și Gina Pistol au confirmat că vor deveni părinți

Cei doi îndrăgostiți au vorbit, în premieră despre relația lor, și-au făcut complimente și au mărturisit ce iubesc cel mai mult unul la celălalt.

„Îmi place că mă faci să râd, că mă distrez cu tine și că ești un prieten foarte bun, dar și că ești foarte empatică“, i-a spus Smiley, care a reușit să o emoționeze pe Gina până la lacrimi.

„Eu te știu de când erai la Simplu. Și ce-mi plăcea mie înainte să te cunosc era că ești băiat bun, așa mi se părea. Erai exact genul de băiat pe care să-l duci acasă ca să-l cunoască mama ta. Acum îmi place același lucru, că ești un om bun, dar și că mă echilibrezi, că-mi ești un prieten foarte bun“, a spus Gina.

Smiley și Gina au vorbit și despre momentul în care au aflat vestea cea mare și au dezvăluit motivul pentru care au preferat să țină sarcina în secret până în acest moment.

„Vom deveni părinți. Încă procesez informația, conștientizez acum că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei, încep să conștientizez că trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb programul, dar cred că cele mei multe schimbări vor veni în viața Ginei, a spus Smiley.

Urmăriți Playtech.ro și pe